boli ma a mierne svrbi vagina

Príspevok v téme: boli ma a mierne svrbi vagina
delly44

mam poblem...som 17rocne zdrave dievca-panna...noo posledne dva dni ma svrbi vagina a tak trochu ma aj boli...ako keby mi tam nieco prekazalo...mam tam aj nejake biele ako keby zrazeniny....nechapem co sa deje...sex som nemala ani nic podobne tak nerozumiem ako je mozne ze sa neco deje...a neviem ani co...okrem toho su sviatky tak lekara navstivit nemozem...bojim sa aby to nebolo vazne..

lovec

ale kočky, načo Vy hneď nemyslíte, ja som vôbec nemyslel preťahovať penisom...

treba ju pretiahnuť gymnastikou predsa:))) taká šnúra, hmmm...

ShaulaThalit

delly: normálne choď do lekárne a vypýtaj si mastičku Candibene mastičku, a Candibene 1, to je zasa tableta, ktorú si dáš do aplikátora a vsunieš si ju do vnútra čo najhlbšie...toto ti pomôže.

ShaulaThalit

lovec: :D vidím, že zmena u teba neprichádza do úvahy

delly44: to máš asi mykózu... choď u gynekológovi, ten ti predpíše vaginálne tablety... a mastičku Candibene... ak to nezačneš riešiť, bude to horšie a horšie a môže to prerásť až do chronického ochorenia... to nie je sranda toto.

agaven

no ak nic doma viem ze zeny skusali bieli jogurt smotanu atd a ze zabralo ale viem aj ze kristirom vyplach soda bicarbona s vodou ale este si mozes odstrihni fac obvaz daj namoc lieh alpa a vloz do vnutra aspon na chvilu aj to vie zabrat skusaj ale ked sa už neda vydrzat tak lekar

Moniky1984

ahoj, pravdepodobne mas mykozu-kvasinky alebo celkovo nejaku infekciu. Vyhladaj si na internete ktora lekraen ma sluzbu a kup si volnopredajne Mycomax-na peroralne uzitie plus Canesten tabletu do posvy a canesten krem na potiranie zvonku. vsetko dobre a rychlo zabera.

Randy5

To mas Candidu - kvasinkovu infekciu, ma to vela zien...nemusi suvisiet so sexualnym zivotom, zajdi do lekarne a pytaj si nieco na to, su na to specialne masti, cipky aj tabletky...