AHOJTE JE NAJAKA V TAKEJ SITUACII AKO JA ALEBO UZ TO VRIESILA AKO SA TO DA CO MAM ROBIT MAM 3R VZTAH JE STALE V ZAHRANICI ALE UZ SA VRACIA NA STALO A JA SA ZAMILOVALA DO MUZA S KT.MI JE UZASNE A LUBI MA
MAM VZTAH S 2-MA MUZMI ZENY POMOZTE
tuk, nechapem nad cim rozmyslas, ked si precitam, co si tu napisala o tom druhom, s ktorym sa citis stastna, tak myslim, ze to hovori hlas tvojho srdiecka. Neostavaj vo vztahu len z lutosti.
prosim poradte je dobre ze som situaciu vyriesila tak ze som skoncila 3r vztah a zostala s tym s kym som stastna ??? myslite ze ex sa uz neozve ???
MIRKA 21 MOZEME POPISAT NAPR CEZ AZETKO JA NEVIEM AKO DALEJ JE TO TAZKE
Ahoj tuk, prežila som niečo podobné pred rokom. Mala som 4-ročný vzťah, myslela som, že je to dobrý vzťah, ale mýlila som sa. Boli sme spolu len zo zvyku, medzitým som bola s iným mužom preto, lebo som nebola spokojná so svojim vzťahom. Keď niekoho podvádzaš, tak to znamená, že ho nemiluješ, musíš hľadať svoju lásku inde. Vieš ako som dopadla ja? Našla som si úžasného chlapa (nebol to ani jeden z tých dvoch), bývame spolu, milujeme sa a chystáme svadbu.
lubim oboch jedneho pre 3roky a 2heho ze ma robi stastnou a ...proste poradte
poloz si otazku koho viac milujes,skym ti je lepsie,,ktori ti viac pomohol ked si sa trapila....drzim palce
nechces nikomu ublizit a ublizis sebe aj tomu co ta miluje ak ostanes s tym koho nelubis...
BOZE JA NEVIEM NECEM NIKOMU UBLIZIT SKLAMALA SOM SAMA SEBA 3R SOM VYDRZALA A ZRAZU PRISIEL ON A JA SOM STASTNA
ahoj, ostan s tum s ktorym si teraz, ak si s nim stastna, ak sa rozhodnes ostat s tym ktory sa vracia, skus sa zamysliet ci Ti bude chybat ten druhy, ak ano nie je co riesit.. drzim palce
JA SI NECEM POKAZIT TIE 3R ALE TENTO CLOVEK CO JE SO MNOU JE UZASNY A JA SOM STASTNA , TO STALE CAKANIE NA TOHO CO JE V ZAHRANI MA UTRAPILO