Exoticke ovocie a DM1

Príspevok v téme: Exoticke ovocie a DM1
LotusRG

Dobry vecer , 28.12 letim do Thajska na dlhsi pobyt som diabetik typ 1 lada , intenzifikovana liecba inzulinom 4x denne. Prosim Vas mate niekto poznatky o pozitivnom vplyve napriklad Dragon fruit a Mangostan ovocia? Nasiel som aj odborne clanky ktore tvrdia , ze kratkodobo je mozne znizit davky inzulinu pre velmi dobre ucinky toho ovocia. Dakujem za poznatky.

doremilas

presne tak,osobny rozhovor z Denisou by bol najlepsi,drzim palce...
inak len v kratkosti - v tom casopise 4/07 sa pise ako Denisa Galovičova bola aj z kamaradkami na deväť dni v Thajsku,kde osem krat do dna jedli iba bylinky,vitaminy v tabletkach a napojoch...a piše že tych deväť dni nemala cukor ani vysoky ani nizky a inzulin si vôbec nepichala...po navrate domov sa však musela vratit k pôvodnym davkam inzulinu,DM1 ma viac ako 12 rokov
aj u mna to funguje tak,ze ked som na cestach (zalezi kde prave) tak inzulin si znizujem a aj tak pride sem tam hypo,je to zvlastne ale je to tak.
tak prijemnu cestu a potom napis,ako bolo v tom Thajsku z pohladu diabetu

DiabetikIvo

To LotusRG:

doremilas Ti radí prečítať si časopis spred dvoch rokov, ktorý nemusíš práve mať...

Denisa Galovičová Mgr., žije v Bratislave a je cvičiteľkou v:
InPulse Fitness
////////////

Skús zavolať Denise a porozprávať sa s ňou. Myslím, že by Ti mohla povedať priamo oveľa lepšie ako sa dá napísať do časopisu a môže Ti odpovedať aj na Tvoje špecifické otázky, ktoré redaktor pri písaní článku nemohol ani tušiť.

Držím palce nech Ti Thajsko dá veľa pekných chvíľ. :-)