Kašel v kuse kašel

modracik

kikinula:zahlieňujú organizmus.Na kašeľ už roky užívame prírodný prípravok-cesnak s tymiánom,má aj protimykotické účinky,výborný aj na harmonizáciu krvného tlaku.Treba vyskúšať, vedľajšie účinky nemá.

nugatik12

Hlavné je riešiť kašel hneď v počiatkoch a nedúfať že kašel sám prejde, potom sa rozvinie tak že je veľký problém sa ho zbaviť. Mne keď deti začnú kašlať okamžite im nasadím stopkašel sirup pre deti a ten kašel im vždy sa zmierni až úplne zmizne.

RNG

Dnes odporucam najma odmaskovac/odhlienovac NAC?ACC v davkach 2 x 600 az 1200 mg a brat entericke kapsule oreganoveho oleja, ako napt tie co ma firma NOW Foods, ked v kazdej 180 mg kapsili je zarucene 100 mg carvacrolu.
Ucinna davka je 3 x 200 mg carvacrolu.
Dnesny kasel moze mat aj viralny povod,alebo kombinaciu roznych, takze tam odporucam pouzivat rozne antiviralne, ktore mozete najst napr cez Google.sk pod rng, herpes.
Niektore z antiviralnych maju aj sirsi zaber, napr monolaurin a Sange de Grado su zaroven aj antimykoticke, extrakt z olivovych listov je zaroven aj antibakterialny a antimykoplazmicky.

RNG

Oprava, zialbohu GSE z firmy NutriBiotic zmenil formulaciu z povodnej velmi horkej na kyselkavu a tym jeho ucinnost radove poklesla. Takze ho uz neodporucam.
Mozno este ine znacky citricidalu pracuju, ale nie som si isty, ci aj tie neboli "zmenene"

kikinula

mišulka, tie mliečne výrobky som už počula, že by sa nemali podávať, keď je dieťa chorý, ale nerozumiem prečo ? Aký je tam pravý dovod ?

ivetkab

jazvečia alebo husacia masť davat aj na chlebik aj natierat na hrudnik a priložit teply uterak,velmi to pomaha,teraz je obdobie na jazveciu mast ale nie z lekarne ale od polovnikov,v lekarni je blud

RNG

"Horkac" je roztok citricidalu 35 kvapiek na liter vody. Moze to byt aj GSE, povodny z firmy NutriBiotic, ktory ma 33% citricidalu, takze treba 60 kvapiek na liter vody. Horkac treba pit pomaly, po malych glgoch, rozdelene na cely den.

RNG

Kasel je prirodzena reakcia tela na odstranovanie hlienov, a hlieny su prirodzena reakcia tela, ktore sa snazi odtlacit rozne neziaduce mikroby a ine latky od sliznic v tele.
Takze v prvom rade treba adresovat tie mikroby nie umele zastavenie vylucovania hlienov. Odporucam najma horkac a oreganovy olej, ktore maju obe ovela sirsi zaber, nez bezne antibiotika a pritom nemaju ziadne skodlive postranne ucinky.

renattka

vyskusaj sa dopovat vitaminom C, vela, vela caju, osladte medom, dajte si cesnak, cibulu, vyskusajte prirodny sirup hedelix, vykloktat solou a hlavne netreba zabudat na certsvy vzduch, prechadzky, troska sportovat, tym viac sa posilni imunita