Mam 16.Schudla som a odvtedy nemam menzes.Zaujima ma ci to ma vplyv aj na rast prsnikov.diky
problem s menzesom
Adula a lucy,
jasné, že tak nízka váha má vplyv na to, či máte menzes alebo nie. A na prsníky detto. Musíte pribrať a nielen kvôli menzesu, preboha. Veď si rozhádžete celý metabolizmus. A to ste chudli cielene? Lebo ak áno, tak by ste mali zájsť aj za psychológom, pretože normálne a v poriadku to nie je. Tak hor sa do chladničky:)
lucy465464 no skus (: podla mna ked priberieš teraz trochu, tak tým nič nepokazíš (;
myslite ze ak priberiem aspon na 51kg dostanem menzes?? teraz vazim 48kg a meriam 166cm..moja pôvodna vaha bola 58kg..menstruovala som este pri vahe 53kh ale akonahle som pod 50kg menzes nikde..
nie preto, aj keď je to logické :)))
tak to popri baribalovi som aj ja tlstoch, vsak mam zaraz tolko co on .-))
tak preto chces anorekticku, aby ta nezadlavila :-)))
ojka, no vidis, ty mas tazke kosti, mozno ja uz mam osteoporozu a spongioformnu encefalopatiu :-)))
tak to popri baribalovi som aj ja tlstoch, vsak mam zaraz tolko co on .-))
Baribal, ejha, len 60? si tu medzi vami pripadám ako taký obor ((-: ale tak ja si vždy hovorím, ja mam ťažké kosti (;
datelinka, ved to je pekná váha predsa (;
si zober, že ja mám teraz pri výške 178 cm 60 kg- to je už 20 rokov, pritom môžem jesť čo chcem a kedy chcem a keď som sa narodil som mal 52 cm a 4,6 kg- maminu som potrápil :))) a keď som mal rok som mal 12 kg- prasátko :))))
no vsak ja uz sa blizim k svojej vahe v deviatom mesiaci tehotenstva :-)) to som mala 52,5 :-))