ahojte.Na 175 cm mam 51 kg co je myslim velmi dobre. Mojim problemom je vsak velky zadok. ako sa ho mam zbavit? Naivne som si myslela ze chudnutim sa vsetko vyriesi. Schudla som iba na prsiach, stratila menzes a rit mi ostala. Teraz sa snazim cvicit cviky na zadok.Ale neviem co so stravou..co by ste mi poradili?
Mám chudnut v 15?
nika ved ani ja nemam az tak velky:)) inac suhlasim s jajkou, ona vie dobre poradit:)
v tomto veku to neries,zdravo sa stravuj,sportuj,hlavne aerobne,a ked budes zadok posilovat,tuk ti ostane a narastu ti svaly
no ja ho nemam az taky velky ale divne formovany
si taka chuda ze z teba ostal iba zadok. zda sa ti velky aj ked nie je. je to len v pomere k ostatnym castiam tela. postavu treba formovat cvičením. aky mas obvod?
pozor, niektore cviky zadok praveze zvacsuju. narastu ti tam svaly a teda aj zadok. posilnuj rovnomerne cele telo.
PS: niektorym chlapcom sa pacia vacsie zadky:) zevraj u niektorych je to velmi sexi:)
moja zlata ja mam 15, a tiez nie som vobec pekna. takze nepobehuju len krasky:)) sice moje spoluziacky su vsetky pipky krasne ale co uz niekto musi byt aj iny:)) no teraz fakt ja mam zas geneticky vacsie stehna, aj keby som sa roztrhala nic s tym nespravim. brucho mam uz velmi pekne, prsia tiez akurat, ale jednoducho tie nohy a zadok nie. neni to zas take hrozne ale v porovnani so spoluziackami sa necitim najlepsie. ale toto mozes robit co chces nezmenis to mam skusenosti ze som sa aj roztrhat mohla a nic:)))
genetika na 100 percent.len ma trapi ze oklo pobehuju same ploche a ja som ina
Mas 15 ... si vo vyvine, nic neries. Podla mna vazis malo a nevidim dovod na chudnutie. Mimochodom - co je to velky zadok? Aky mas obvod? Ak ti ide o tie manekinske prdelky, tak to nie ... Ver, ze chlapcom sa budes pacit viac so zadockom ako keby si bola rovna doska ... radsej priber, posilnuj zadok a aj cicuse sa ti vratia ...
genetika???