Moj 1,5r.syncek trpi opakovane na zapaly stred.ucha.Ma oslabenu imunitu,je alergik,astmatik,byva casto chory.Casto berie ATB,momentalne Burow strafiky,Otobacid.Bojim sa,aby sa mu neposkodil sluch.Ak mate nejake dobre rady,alebo skusenosti s prevenciou,ako predchadzat tymto zapalom,prip.co vam pomohlo,budem sa tesit kazdej rade.
Zápal stredného ucha
Pneumokok, streptokok pneumoniae sa da deaktivovat napr brezovym cukrom(xylitol)
Vyrabaju sa cukriky, zuvacky spray do nosa(XClear), ktore su velmi ucinne.
Nie je to nic noveho, uz sa to pouziva roky, len lekari to nechcu zaradit do svojich liecebnych a preventivnych postupov, lebo sa jedna "len" o potravinovy doplnok, nie vyrobok farmaceutickeho priemyslu.
pre: simonka.Audiron stoji cca.460 Sk a da sa kupit v obchodoch,ktore sa specializuju na sypane caje rozneho druhu a pouzitia.Okrem tohto audironu sa tam daju kupit aj rozne vonky do lamp, ale myslim si, ze to zalezi od obchodnika
Andrea, chcem ti poradiť,ale už od včera sa mi nedarí cez Centrum ti poslať správu. Ak máš záujem, zavolaj mi na č.t.0904676550. Anka
Nenavrhli vám v nemocnici operáciu?Myslím tím že do ucha dajú drenážne rúrky,potom sa to vyberie ale velmi to pomáha.A ste zaočkovaný proti pneumokokom?
Audiron je bioinformacny pripravok na osetrenie usi od firmy Energy Group. Maju aj stranku www.energy.sk.tam sa da o tomto pripravku docitat.A nepouziva sa len na usi.Od tejto firmy sa daju zohnat aj ine pripravky,napr.aj co sa tyka imunity,ale aj uplne inych chorob.Doktorka vam taketo lieky ale neodporuci,lebo sa ani nekupuju v lekarni.Ale ked som sa nasej krciarky (po 2.prepichnuti usi)pytala na Audiron, tak ho ale vyslovene nedmietala, takze na nom musi byt nieco dobre.