Zápal stredného ucha

Príspevok v téme: Zápal stredného ucha
anonym_11151

Moj 1,5r.syncek trpi opakovane na zapaly stred.ucha.Ma oslabenu imunitu,je alergik,astmatik,byva casto chory.Casto berie ATB,momentalne Burow strafiky,Otobacid.Bojim sa,aby sa mu neposkodil sluch.Ak mate nejake dobre rady,alebo skusenosti s prevenciou,ako predchadzat tymto zapalom,prip.co vam pomohlo,budem sa tesit kazdej rade.

slzicenka

Chod k lekarke a daj si predpisat vakcinu Prevenar,do 2ch rokov dietata je vakcina uhradzana zdrav.poistovnou...Je to vlastne ochrana proti bakterii Streptococcus pneuumoniae,nazyvana aj PNEUMOKOK je bakteria,je bakteria,ktora je povodcom mnohých ochoreni aj zapalu stredneho ucha.

RNG

Pneumokok, streptokok pneumoniae sa da deaktivovat napr brezovym cukrom(xylitol)
Vyrabaju sa cukriky, zuvacky spray do nosa(XClear), ktore su velmi ucinne.
Nie je to nic noveho, uz sa to pouziva roky, len lekari to nechcu zaradit do svojich liecebnych a preventivnych postupov, lebo sa jedna "len" o potravinovy doplnok, nie vyrobok farmaceutickeho priemyslu.

mc´

pre: simonka.Audiron stoji cca.460 Sk a da sa kupit v obchodoch,ktore sa specializuju na sypane caje rozneho druhu a pouzitia.Okrem tohto audironu sa tam daju kupit aj rozne vonky do lamp, ale myslim si, ze to zalezi od obchodnika

katus2

Lubka, a skusili ste ockovanie proti pneumokokom konjugovanou vakcinou? my sme s nou z toto vylizali a sme uz skoro rok bez zápalov, a mame priblizne rovnake diagnozy.

maik

Ak mate niekto vážny zaujem vyliečenia i opakovaného zapalu str.ucha napište mi na e-mail. Pomohol som vo veľa pripadoch, večer sa aplikuje do ucha sprej prvej pomoci a ráno ucho je v poriadku.

očko

Andrea, chcem ti poradiť,ale už od včera sa mi nedarí cez Centrum ti poslať správu. Ak máš záujem, zavolaj mi na č.t.0904676550. Anka

linka

Nenavrhli vám v nemocnici operáciu?Myslím tím že do ucha dajú drenážne rúrky,potom sa to vyberie ale velmi to pomáha.A ste zaočkovaný proti pneumokokom?

simonko

mc prosim ta, mohla by si mi prezpradit cenu toho Audironu a kde sa kupuje ak nie v lekárni. Môj syncek 22mes. mava opakovane zapaly stredného ucha a neustale je na ATB. Bojim sa hlavne aby nedostal zapal mozgovych blan, preto by som ten liek rada vyskušala. Dakujem velmi pekne. Andrea

mc

Audiron je bioinformacny pripravok na osetrenie usi od firmy Energy Group. Maju aj stranku www.energy.sk.tam sa da o tomto pripravku docitat.A nepouziva sa len na usi.Od tejto firmy sa daju zohnat aj ine pripravky,napr.aj co sa tyka imunity,ale aj uplne inych chorob.Doktorka vam taketo lieky ale neodporuci,lebo sa ani nekupuju v lekarni.Ale ked som sa nasej krciarky (po 2.prepichnuti usi)pytala na Audiron, tak ho ale vyslovene nedmietala, takze na nom musi byt nieco dobre.

vlasta

Na posilnenie imunity ale aj liecenie chorob je dobry bioptron. Blizsie vysvetlim. Kontakt cez mail aj t.c. 0907669444