neuznaná reklamácia orange

Príspevok v téme: neuznaná reklamácia orange
n.,..

ahojte blbol mi telefón... stále sa vypínal zapínal blblo tam aj tlačítko.. viem že to nie je moja vina..:( dala som ho preto reklamovať keďže mám paušál a neuznali mi reklamáciu dá sa proti tomu nejak odvolať? keby som si dala normálne opraviť telefón a ten by aj povedal ten opravar a dal nejaký dokument že je to vina telefónu a keby som to doniesla do orange..?? dalo by sa to čo by potom spravili,?

n,,

ael to nebude na mo je náklady? ja som rozmýšlala že mi to naschvál nezreklamovali pretože za 4 mesiace mi končí paušál.. prefíkaný.. ale ja si kupím cez net. z anglicka telefón za 50e iphone.. a pôjdem do o2 kde je paušal 100voľných minút za 300sk.. čo je podľa mna dobre.. ale nedávajú tam telefón tak nevadi.. ale dakujem za rady

kotiPL

Telefony sa neoplati ... to su iba makety :D radsej brat monitory a vse co ma cenu ... ked spustite tuto anarchiu, tak ma ohlaste, pojdem si i ja jeden monitor zobrat od nich :D

lost

To ano, platim 33 eur za padajuci net s limitom 10gb :)

maju to jedine stastie ze nemam na vyber, inak by som ich z chuti najradsej roztrhal .. a ak sa mi podari ziskat iny net tak to aj urobim :D :)

lost

napisal by som do orange email, alebo by som tam zavolal, ci si to nahodou nechcu rozmysliet s tou reklamaciou, predtym by som im este opytal, ze co si myslia, aky nazor by na ich rozhodnutie mala inspekcia..

n.,..

ale tak moja chyba to podľa mna neni... však nič som takého s ním nerobila ani mi nepadol ani nič... hmm a čo na tej obchodnej inšpekcii?

0vecka

tak ked je to tvoja chyba tak ta rovno zastrelia :) ... napis na inspekciu a vsetky tieto veci sa pytaj tam alebo tam zavolaj... ja som tak predrokom nemal s nimi problem az som sa divil :)

n.,..

a čo ak to je moja chyba ale ja o tom neviem.. nejak nevedomky.. ach jaaaj kedy to je chyba telefónu či neviete asi..