Chcem sa spytat.Svokor ma uz 64 rokov v poslednej dobe sa mu zacala triast prava ruka ma problemy aj z tlakom ma aj nadvahu.Vie niekto povedat ake priznaky choroby su to?Dakujem
Parkinsonová choroba?? www.femme.sk
Najčítanejšie články
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
V Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB) zaviedli novú metódu vyšetrenia rakoviny prsníka. Presnejšie výsledky budú mať ako prvá nemocnica na Slovensku aj v Českej republike
Primár Oddelenia dlhodobo chorých: Mali sme prípady aj mladých, osemnásť či dvadsaťročných zdevastovaných alkoholikov
Epidemiologička: S prevenciou proti kliešťovej encefalitíde odporúčame začať už teraz, očkovaním aspoň dvoma dávkami, najvhodnejšie vo februári a marci
NCZI: Alkohol je najčastejšou príčinou hospitalizácií na psychiatrických oddeleniach
Klinická psychologička: Ak začneme alkohol vyhľadávať preto, aby sme sa zbavili nepríjemných pocitov a unikli od problémov, môže vzniknúť problém