co je dietnejsie si nabrat z kapustovej polievky (vyvarenej z klobasy) kapustu alebo iba \"ciste\"? kde je menej masti?
vianocna kapustnica - dieta
Však keď je už uvarená,tak ráno tú mastnú škrupinu vyhoď a máš po probléme. Jasné,že si daj aj hustého,tak si daj len kapustu,však tá je predsa veľmi málo kalorická. Telo musí z čohosi žiť. Treba si skôr "upratať" v hlave,zakázať si myšlienky na jedlo,pocity tučnoty. A ver,ak aj trochu priberieš,tučná určite nebudeš. Ale zdravie máš len jedno,ak si to pokazíš,si vieš kde...
vdaka:)
si zlata dakujem :) a ja tebe zelam uspesne vsetko co ty riesis a hlavne krasne Vianoce :)
neboj sa neslahne ta:) no tak ti zelam uspesne vyriesenie tvojej kapustnicovej dilemy a pokojne vianoce:)
zuzic ani ja to moc nezvladam :) ale aj padnutie na nos je krok vpred :)) len dufam ze ta kapustnica ma neslahne rovno na oko a necuvnem opet na uberanie :(
nie nie vahu po tej veceri nebudem riesit lebo keby som sa postavila tak koniec zbytocne by ma to demotivovalo, kokos ale uz teraz tu kapustnicu citim na sebe, uz teraz sa citim cela mastna a pribrata a to som ju este nedala do ust :( och!
jasne, z vrchu si nenaberiem len stale neviem ci sa zamerat na huste alebo riedke :/ ano uz je uvarena
Píšeš,že to údené tam už je,teda kapustnica už je uvarená? Nič ľahšie,mastné predsa ostáva na povrchu,ľahko ho dáš preč. Nie,kapusty sa neboj,ani chudého mäsa. Daj si trochu,aby si nechlípala len vodu. A hlavne,neskoč hneď po večeri na váhu.Tú zamkni na tri západy,alebo ju vyhoď do kontajnera. To je Tvoj nepriateľ.
kapusta ja ta naozaj obdivujem uz len preto ze mas take problemy a vies ich zvladnut. ja by som to nedokazala...
zuzis ja sa neobdivujem lebo som v riadnej pazi ja obdivujem vas ze si zijete normalne a nemusite si buchat hlavu o murik aby vam nechodili sproste myslienky v hlave :(
teraz mam domacu ulohu od psychologa postupne sa ucit polievku a kedze su vianoce tak musim dat tu kapustnicu len neviem ako a co z nej najprv atd
nemozem len tri lyzice kedze potom uz nic nechcem tak aby to bolo co najmenej napadne pri stole tak ten tanier musim dat (na klickoch zase nezijem to nie)
takze kapustu hej? nie je na nej viac naviazana ta mast? prepacte za hlupe otazky ale potrebujem sa ukludnit a racionalne pripravit na to ze ma to nemoze zabit :)
juj nedokazala by som sa cez vianoce vzdat vianocnych jedal...normalne vas obdivujem kocky:)