ahojte. Neviem, ci je to normalne, ale moj chalan ked si trochu vypije tak ma dost problem s erekciou, niekedy sa do mna aj dostane, ale po case erekcia zmizne.. btw nie je to len po poziti alkoholu, ale aj ked je nervozny a podobne. Ja sa uz zacinam obavat toho, ze je to preto, lebo ho uz nevzrusujem, uz sa mu nepacim a uz sa ma dostatocne nasytil! Mate aj vy ostatni takyto problem? Ako to riesite? Myslite, ze je to normalne alebo bude aj nieco na tom co som napisala?
Erekcia
Tabletky na erekciu - track.vigrax.pl
ja som to vyskusal tento vikenda to je ina sila fuu :)
Vyskusal a funguje to 100% je to ovela lepsie ako zerex lebo to ucinkuje ovela dlhsie
a už si to uzil? ci este to nemáš doma?
Predajna je v trenčíne a to je daleko radsej som to objednal z internetu pred par dnami a dnes by mi to malo prist tak som zvedavy
ano je to aj na zvysenie libida oni maju kamennu predajnu niekde ale lepsie je to objednat cez net a máš tam diskretnost
A zvysi to aj libido? a dá sa to kúpiť aj inde ako v lekárni?
Výkonejší bolo slabé slovo išiel som ako píla bolo to waw určite si to ešte párkrát kúpim :D
podla mna by ti to nemalo nic zle urobit len budes mozno vykonejsi a priatelka to mozno oceni :D pokial nemas problemy so srdcom tak to mozes vyskusat ale vacsinou to beru chlapi ktory maju problem s erekciou
A kde si to kupil? A moze to užívať aj clovek ktory nemá problém s erekciou?