Co je lepsie???

tinus26

predpokladam ze tam u vas doslo k nejakej "dohode" o tom ze to takto na dialku nezvladate, stava sa a mrzi ma to ...
avsak ano -riesenie je presne to ako si napisala "SEKNUT" s tym...
nic ine sa neda-napisat mu mozes napisat-ale kto ti zaruci ze ti aj odpise?
pokial to uz tvoj ex uzavrel-tak ti neodpise.a zistenie ze pre niekoho pre koho si pred tym bola "celym svetom" a teraz pre neho neznamenas takmer nic, ani tolko aby odpisal, je predsa ovela horsie... aj ked on to tak samozrejme citit nemusi,len to uz mohol uzvriet...
nejdem spekulovat -RADY
1, pokial je to definitivne z jeho strany tak ho nechaj ist si podla svojho rozhodnutia a ty sa budes musiet naucit bez neho ist svojou cestou... to znamena neozivat, nepisat, nevola, ani neprezvanat,uz vobec nie s utajeneho cisla, ani nepisat "nahodne" smsky ...
venuj sa sebe, sportu,studiu,literature,filmom-je toho tak strasne vela :)
2,pokial je to docastne a chvilkove,a vies ze este ste obaja v tom ze je moznost cesty naspat - nechaj tomu cas a po case sa ozvi, idu sviatky, ludia maju viac casu, kludu , tak si mozu vela veci premysliet ...

drzim paste

rada

ja som sa rozisla tiez s priatelom, u nas aj ta dialka bola problem... Ono je to lepsie na zaciatku tak ulezat, moc sa nepripominat. Ono to preboli, da sa to. Pokial je len dialka problem, myslim si, ze to sa vyriesit da, a ak vo vztahu su aj ine problemy, ktore uz sa nedaju znasat, tak uz treba sa s tym zmierit. Kamaractvo velmi malokedy zostane, lebo jeden lubi a druhy trpi.