AHOJ CHCEM SA OPYTAť. Mam 15 rokov eraz v novembri som mal a este nejsom niako sexualne skuseny ziadna baba mi ho nefaj*** ani som nemal sex vadi to je uz neskoro.Kedy je najlepsi čas na prvy sex. PROSÍM poraďte mi a ešte strašne sa bojim prveho sexu bojim sa že to bude trapas ako nehanbým sa ale bojim sa ako to bude prebuehat aku polohu mam zvolit a tak vsetko okolo toho.
15 bez sexu
neboj sa ak ktomu pride tak pud sa prejavy
holy skus sa s nou otvorene a dospelo porozpravat
mam taki problem mam 15 rokou a moja priatene ale ja nesolka chce len sex a nic ine ale a este na sex nesom pripraveni poradte
skus malovat
do hrašku zeleného, máš 15 a času habadej, kam sa ponahlať a stresovať. Nechaj to plavať ešte...
15? To si este decko ... ja som si pockala na toho praveho do 23 a ani trosku nelutujem ... Neponahlaj sa, cim skor zxacnes sexovat, tym skor stratis caro milovania sa ...
to bude tým kolektívom... dnešná mládež už nemá úroveň.. stále je to horšie a horšie..ja mám 18 a nehrnem sa do toho..
kam vy decka ponahlate? ja mam 29 rokov a prvy sex som mala v 19. Ved zachvilu budu mat problem asi aj 10 rocne... Ja to nechapem, kam ta mladez speje.
preboha mas len 15 ja som mala prvy sex v 17 ale niesom nato hrda ked nad tym dnes uvazujem mala som pockat