Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je to clovek?

meggy10

acdar ja ta neosocujem a neskonci to zle ja sa hadat nebudem ani nikomu nic pisat ja som s kariolom uz davno skoncila, ked ste si nevsimli a ani som mu uz vcera neodpisovala, tu ide o to ako clovek dokaze cloveka nenavidiet.

zuzic

acdar nikoho nezvyknem nahanat s metlou:)) ja si nemyslim ze ho mam rada. nemozem rozmyslat ci mam alebo nemam rada. to sa neda jednoducho ak mas rad tak mas. a ku laske nepotrebujes kupovat cokoladky a sladkosti, nie je to o tom. ako mi vysvetlis ze zo sto ludi mas len jedneho rad? ked je to treda podla teba vsetko naprogramovane...

sway

Ludia su ludia,zvierata su zvierata.Ziaden clovek sa nebude spravat cisto pudovo,lebo mu to jeho "velky" mozog nedovoli.A cit nie je nic naprogramovane,ved hadam vies posudit,ci si nieco myslis alebo nieco citis.Su aj senzitivnejsi ludia,ktori maju predtuchy,perfektny odhad atd..

acdar

zuzic,

cit je naprogramovane chovanie, alebo nieco, co ta k nemu nuti, inak by to nebol cit. Ak si myslis, ze mas niekoho rada, tak ho nebudes nahanat s metlou, ale budes mu kupovat cokoladky a sladkosti. A to je to naprogramovane chovanie.

acdar

Denz,

abstraktne myslenie ma podla mna vacsina zvierat (mame doma vychcaneho kocura, ktory si vie abstraktne domysliet, ze ked bude okolo teba chodit a milo mnaukat, tak mu budes hadzat jedlo).

zuzic

acdar nesuhlaim. moje city nie su naprogramovane chovania. ked k niekomu prechovavam lasku nie je to o nejakom zvieracom pude. u teba mozno ano no u mna nie

fenix1

kazdy sa sprava pudovo,podla instinktov,len je to vsetko skryte pod naterom civilizacie, naucenych veci a sociality prostredia

na nejakom fore sa pisalo,ze ked clovek pise velkymi pismenami znamena ze krici a ze sa maju take prispevky mazat.tu to neplati?

acdar

zuzic,

ja som kus citliveho chlapika. Ale city maju aj zvierata. Vlci sa posztaraju o zraneneho clena, o mlade, o rodinu (svorku). To, co clovek nazyva citom je len nejake naprogramovane chovanie.