zažili ste to?

Príspevok v téme: zažili ste to?
veronička

caute som pedagog a dnes som skusala jedneho mojho student kt. ma 18r. , islo mu o známku a normalne robil tahy predo mnou akoby ma zvádzal. usmevy, pohlady, proste flirt ako hovado. nevedela som akom sa mam tvarit a o co mu ide. MAM 25 A SOM DOST ESTE MLADA ALE AJ TAK... sRAC MALý. cHALANI ROBITE NIEčO TAKE AJ VY.

mari

Asi nielen pred tabulou, ale aj niekde inde... kto koho zvadzal sa uz dnes neda celkom isto povedat. Pravdepodobne to bolo obojstranne. Ale ved proti gustu ziaden disputat. Ked to obidvom vyhovuje, tak to bude asi OK... vyskusaj a zbadas.

ethel

veronička-podla mňa mu išlo len o známku,a po hodine sa s kamošmi rehotali ako ťa zvádzal.Ja by som sa mu nepozerala do očí pri odpovediach.

mari

Ja dokonca poznam dva pripady, kedy po skonceni skoly bola svadba. Ale potom to nedopadlo dobre... robi to väcsina chalanov pri ucitelkach ale aj vela bab pri uciteloch. Nedaj sa a odfajci ho, ako ti uz radila brunuska.

brunusa

jasne kazdy to robi-alebo robil... to musela byt dost sranda-hlavne sa nedaj..nevsimaj si to..alebo nejaky maly odfajc... :-)