poznate niekto make-up od vichy dermablend
vichy make-up
podla mna su vichy make upy,velmi agresivna kozmetika,dost velka chemia to je...ale neviem asi kazdemu nieco ine sadne
ja som s nim velmi spokojna (vichy)
ja som si kupila teraz od astoru perfect stay, je dobrý,len sa tazko nanáša a ked chvílu zaváham tak uz sa nedá rozotriet. a póry upchá kazdy mejkap, časom to zistíte aj samé, ja mám hlavne z toho zvačsené pory a z ničoho iného.
babenky kupila som si Max Factor second skin najbledsi odtien 45 - warm almond, a je privelmi tmavy !!! ( na mna) inak je dobry.. nechcela by ste ho niektora kupit? dam ho za 10€, mozem poslat postou..
toto sa mi totiz stava stale.. kupim make-up a nie je dobry :( ale tento bol velmi drahy na to, aby mi stal na policke :( pomozete?
super kryje, ale čo z toho, keď narobí- zvýrazní kopec šupín na tvári/aj po peelingu/,vyzerá to hrozne...z make-upov mne momentálne vyhovuje vital radiance od revlon, alebo giordani od oriflame- kryjú síce menej, ale bez šupín.Nevie niekto či s nimi?
hmmmmmm
podla mna ten make up je super...zakryje to co ma a tvar je ina...a samozrejme ho stci dat trochu..nie vela...a dobre rozniest...najlpesie nie v kupelni..ael na dennom svetle samozrejme...
aluska
praveze mal dobru konzistenciu skor bol ako voda tekuty a dobre sa nanasal nepouzivala som ho casto no i napriek tomu som mala problem.....
Lilli ,,dakujem,,,
infaillible som nemala..ani neviem aky je...ale kedze je dlhotrvajuci tak predpokladam ze bude taky hustejsi takze taky ani nechcem