Chodíme spolu 9 mesiacov a hoci moje city k nej zo začiatku boli divné,som si ani nebol istý či ju mám skutočne rád teraz v poslednej dobe som si začal uvedomovať, že je pre mňa všetko na čom mi záleží a nevedel by som si predstaviť život bez nej. Ani neviem ako to prišlo.Sme asi spolu chodili ako každý iný pár ale teraz je to také iné.Výnimočné...Myslíte,že jej to mám povedať? Nechcem aby to zobrala zle a zľakla sa ,že to myslíš vážne. Síce cítim,že je náš vzťah pre ňu veľmi dôležitý, ale poznám veľa prípadov, že sa to potom pokazilo ak niekto vyšiel s tým, že to myslí do budúcnosti. Aký je váš názor?
Milujem ju :)
mam pocit, ze urcite bude dobra :) povedz jej, poteš sa a napíš ako to dopadlo, nech sa môžeme tešiť s tebou :)) a koľko máte rokov?
Sme spolu tak tri krát do týždňa, niekedy i viac...Poviem jej to a uvidím aká reakcia bude.Ale očakávam len dobrú,nevidím dôvod na inú :)
JTB a ako casto sa stretavate? to musis vediet ty, ako a co povedat, s tym ti mi neporadime, ved ked aj ona ti take pekne veci hovori, tak nevidim ziaden problem, ved nepovies to predsa takym stylom, aby bola velmi prekvapena z toho, urcite vie aj teraz, ze ti na nej velmi zalezi. Nikto nevie co bude v buducnosti, aj ked to teraz planujes a vidis to pekne, nevies co z toho nakoniec bude, kludne jej to mozes povedat ako to vidis v sucasnosti :)
niekto to musi povedat prvy
mozno ty cakas kym to povie ona a ona caka kym to povies ty
tak potom sa nemáš prečo báť povedať jej toho viac :D ved ku vzťahu to patrí...mne vzťah na tom padol, že dotyčný sa nevyjadroval k citom, bol chladný...a teraz ked som to po dlhých rokoch ukončila mi vyznáva lásku, ale pre mna je už pozde...lebo u mna city ochladli už, tým ako sa ku mne správal, ako som nikdy nevedela čo naozaj cíti...
Niekedy áno. Ja hovorím určite viac ale ona niekedy niečo povie ale je to veľmi pekné. Aj keď moc nehovorí keď sme spolu vidím na nej že je šťastná
ahoj JTB a ona ti hovorí o svojich citoch?