mame to tak,mali sme spolu vyrocie a o tyzden na to som mala narodeniny. na vyrocie mi dal darcek, ale na narodeniny nie.vraj mi nieco objednal z netu, asi 3 veci ,ale zial uz druhy mesiac neprisli( a ani nepridu) a potom ho ani nehlo.jednoducho podla mna je to blbe. su to 2 rozdielne veci,nie? nedavame si vkuse darceky,nepotrpim si na to aby som bola vkuse obdarovana od neho,ale toto sa ma dotklo.on ma onedlho narodeniny a ja rozmyslam,ze mu tiez nedam nic, pretoze darceky kupujem len ludom kt. mi tiez nieco kupili a riadim sa aj cenou za kolko mi to kupili. ci ja budem zase blba,ze som mu nic nedala?neviem co mam robit ale mam pocit,ze z toho vyjdem ja ako ta najhorsia...:(
mam mu kupit nieco na narodeniny ?
s manzelom kupujeme vsetkym znamym a rodine darceky, tyka sa to ci uz vianoc alebo narodenin, menin, blizsej rodine samozrejme nieco vacsie, vzdialenejsej a znamym aspon drobnosti, aj nam sa stalo, ze sme od blizkych nedostali doslova nic...a bola to aj hanba...ale zase nie sme taki malicherni, aby sme ich za to "vytrestavali" takymto sposobom, darceky dostanu, ale je pravda, ze srdiecko zaboli... a pri vybere uz nie sme taki "rozsafni" ako kedysi a viac toho kupime ludom, ktori nas podrzia a pomozu aj pocas roku
mna by to teda zaujimalo preco neprišli. teba to nezaujima? nepytala si sa ho na ne?
neviem preco neprisli... noo to by sa nepotesil.. nema rad ferrari.
take nieco som mu uz povedala.. len ina vec to bola ...ale pochopil na co som narazala...:)
prečo tie darčeky z netu neprišli?
povedz mu, zlatko kupila som ti ferrari...len ho nedodali :)
aha... to myslis tie posledne 2 riadky po tom co si tu najskor rozpitvavala vsetko ostatne len nie k veci.. no ako myslis:)a uz mi do tejto temy nepis svoje dokonale najsamlepsie nazory...ak mas chut hadat sa s niekym, tak si fakt zaloz svoju temu (pripadne chod na pokec) a tam sa hadaj s kymkolvek a hlavne kolko chces.
tak, peace ;-)
p.s. :dufam,ze ti vyjde ten tvoj ukazkovy vztah tak, ako si nezabudla podotknut.
Myslim ze mnohym ludom, zrejme okrem teba, je jasne ze som sem napisala dost jasne aj odpoved na tvoju otazku.nikoho som neporovnavala ani nerozoberala vas ani svoj vztah, len som ti k tomu napisala nazor nezainteresovanej osoby.
peace
p.s. : pytala si sa co mas robit, tak ja som ti to povedala - uvedom sa v prvom rade. ahoj
Neda, alebo zabudne na darcek ? Kup mu poriadny, taky skvely darcek, co mu bude az srdce pistat a ked ho dostane, aby ho to trklo /plus samozrejme nejaku poznamku k tomu, ako nanho myslis/.
Normalny clovek dokaze pochopit, ze dostal moralnu facku... :)
neviem naco si napisala do tejto temy a zacala rozoberat a porovnavat,ze co ty a co ja,ja tu nejdem riesit moj vztah ,tak ako neriesim tvoj. pytala som sa co by iní robili na mojom mieste. tak zacni rozmyslat a ak chces mat k tomu blbe poznamky tak si zaloz svoju temu a ries si tam kludne kohokolvek,koho tema alebo otazka pripadne odpoved sa ti nebude pacit... end,
Toto ze "on mi nic nedal, tak ani ja jemu!" mi pride ako ufnukane decko, "on ma buchol, tak ja ho musim tiez !!!" ... uz ked ani toto nepochopis, tak neviem :)
ja by som mu na tvojom mieste nedavala tiez nic, len zagratulovala