Pekny den. Chcem sa vam z niecim zdoverit. Mam jeden prsnik vacsi ako druhy. Uz od puberty mi najskor zacal rast len jeden prsnik, o co si neskor zacal aj druhy. Momentalne mam prsia 75C,D ako ktora podprda, cize dost velke ale aj tak je pravy prsnik mensi ako lavi asi o jednu velkost. Ono to volnym okom az tak velmi nevidno ale ja o tom viem a ak sa niekto zapozera tak to zbada ties. Priatel o tom vie, vsimol si to ale nevadi mu to. Dalo by sa s tym nieco robit? Je to vobec normalne? Nema niekto podobny problem alebo nejake riesenie ako ten jeden o cosi zvacsit? Dakujem!
Jeden prsnik vacsi ako druhy
normalna vec u zien ktore maju velke prsia a casom a vekom ked to ovisne tak to bude vidiet asik aj okom ale na plastike ty to urobia a mislim ze az tak brutalne drahe by to nemuselo byt
Každý človek na svete má pravú polovicu tela nesúmernú s tou druhou.Ďalší dôvod rozdielnosti je skolióza,alebo rozdielna námaha končatín a celkovo strán tela.
Veľa som o tom čítala.
Ja mám tiež problém s asimetriou,mám skoliózu,aaaa vidno to takmer všade:plecia,nohy,bedrá,dokonca aj obočie mám rozdielne tvarované(od narodenia,nie mnou vytrhané)oči mám rozdielne a aj prsia.
To že je ľavý väčší než pravý býva oveľa častejšie než opačne.Človek viac namáha pravú stranu,a tak sú žľazy potláčané(mliečne),taktiež sval prsný je viac namáhaný.Zasa keď častejšie spíme na pravej strane,aj to býva dôvod.A zasa na ľavej je srdce,a celkovo ľavá strana musí byť viac vyvinutá kvôli tomuto faktoru.
Takže,netreba s tým mať starosti,môj priatel si to všimol,a je to dosť výrazné,hoci asi len pre mňa,ale ten ľavý prsník je viac vyvinutejší,mohutnejší,a inak tvarovaný,inak postavený,a prosto ma to štve,ale tak to asi má byť.
Všetko má svoju príčinu,možno sa to časom vyrovná,možno nie,možno dieťatko obľubuje ľavý prsník viac,kvôli búšeniu srdca,na ktoré je zvyknuté,alebo prosto je to len vada,ktorá nemá príčinu.
Ale ja si myslím že všetko má svoju príčinu,takže...toto sú moje vedomosti.
Trápi ma to,ako asi každú ženu,ale v budúcnosti si plánujem túto vadu odstrániť,takže,radím vám,dá sa to aj napustením kyseliny do prsníka,vyrovná asymetriu,alebo implantátmi.
Ale koniec koncou,pre toho pravého sme krásne také aké sme,a nezáleží na poprsí.
Avšak,chceme byť dokonalé a zvýšiť si sebavedomie:)))
Milá Alenqa, má to veľa žien.My muži máme rozdiel v semenníkoch, ale to tak nevidno.To s tým srdcom bolo krásne.Buď rada , že si zdravá.
To bolo pekne povedane s tou poznamkou :-)
ja mam tiez rovnaky problem.. tiez lavy je vacsi ako pravy...
a ked som brala antikoncepciu, zvacsili sa mi aj prsia... a pomerne sa to tak nejako vyrovnalo... nebolo to take zjavne... skus, uvidis....
LIENKA Z velmi pekne dakujem :) dobre som sa pobavila a je to super vyhovorka-istotne ju pouzijem. Neviem ale plastiku by som asi neabsolvovala az tak mi to zase neprekaza, skor nejaky krem alebo cosi take menej bolestive ako noz. Dakujem je to pekne poznanie ze s tymto "problemom" neexistujem len ja.
Ja to mám také isté. Aj manžel si to všimol. Už dávno. A tiež mám ľavý väčší ako pravý. A odôvodním to vždy vtipnou poznámkou, že je to preto, lebo mám veľké srdce, tak mi vytláča ten ľavý prsník.....a hneď sa každý pousmeje....Pohoda. Ale ak by ti to tak veľmi vadilo, tak existuje predsa plastika...Ale poviem ešte jednú vec, práve ten väčší prsník, mi pri kojení produkoval oveľa viacej mlieka, takže maličká nikdy netrpela hladom a núdzou o mliečko. :-)
nikto nie je sumerny.