prosim poradte mi hrozne ma to dole svrbi.infekcia zo styku too asi nebude kedze som panna.ale na gyndu ist nemozem doktor ma dovvolenku do konca januara:(viete nejako poradit??
dakujem
svrbi ma to hrozne.
kup si Mykosyst 150 tabletku tu zjes a Canesten Combi teda jednu tabletu do posvy a krem.....alebo Mycosyst a Gynazol krem....
nemám priamo overené na sebe, ale počula som, výplach sódou bicarbónov veľmi rýchlo pomôže
kup si Mykosyst 150 tabletku tu zjes a Canesten Combi teda jednu tabletu do posvy a krem.....alebo Mycosyst a Gynazol krem....
v akupunktúre hovoríme,že je prehriatá pečeň,treba ju schladiť a zápal-svrbenie zmizne
mykozu mozes dostat aj ked beries antibiotika,nemusis mat ani pohlavny styk.skus si kupit probiotika,canesten a hlavne vymen tanga za obycajne bavnene nohavicky.
Skus si kupit Candibene alebo Canesten- po cca 2-3 dnoch by ta tomaloprestat, tak strasne svrbiet...
mas kvasinky a s tym musis ist k doktorovi..niekto ho musi zastupovat a ked to tam neni napisane zaklop nejakemu na dvere a vysvetli mu tvoju situaciu, urcite ta zoberie
niekto ho musi aj zastupovat :)))) na tej "gynde"