Viete mi niekto napísat vlastnu, alebo skusenost známych po operácii štítnej žlazy ako sa človek cíti?V tomto prípade ide o vybratie uzlika na štinej žlaze a čast žlazy z pravej strany.
Okrem toho, že sa nesmie namahat, stres, asi po týždni máva bolest na hrudi -tlak na hrudi smerom do lavej strany.
Podla mna je to ešte normalne, ale chcem vedie tnejaku osobnu skusenost po operáci štítnej žlazy, nejake dalšie príznaky vedlajši..vdaka.
Kto vie, nech odpovie kto nevie, neprispievat prosim. Z tejto temy nechcem chatujucu nezmyselnu diskusiu. Iba k teme.Vdaka.
Štítna žlaza - stav po operácii
Pridam aj moju skusenost , mne relativne po kratkom case liecby vybrali celu stitnu zlazu mala som zvysenu cinnost a tep v klude 150, tabletky moje telo neprimalo a vyhadzala som sa cela a to mam len 25 rokov.. operovali ma v BB a nelutujem doktor super hlas bez zmeny a bolesti minimalne jedla som po 4 dnoch uplne vsetko len som si to musela viacej pozut, citim sa ovela lepsie ..
V stredu 9.11.2016 som bola operovaná na štítnu žľazu v Galante. Bolo to totálne odstránenie. Bolí ma hrdlo pri hltaní a mám pocity ako pri zápale hrdla, ale inak fajn. Operoval ma MUDr. Muránsky a veľmi príjemne ma prekvapil milý prístup lekárov aj celého personálu. Úplná spokojnosť.
Práve som po operácii štítnej žľazy v Martine. Operácia bez problémov, bolesti ako pri angíne pri prehĺtaní, lekári aj sestričky milé a ochotné, všetko prebehlo nad moje očakávania popri strachu, ktorý bol predtým
bol niekto operovany na SZ.v nemocnici Martin?? mna caka operacia ,na pravej strane uzlik operovat by mal prof.Mudr.Andrej Hajtman,,ma niekto skusenost? dakujem
Bolniekto operovany v Galante? Ked ano ako? Spokojny/a?
Dobrý deň.Poraďte mi prosím Vás.Kde.Bratislava,Ružomberok alebo Bánská Bystrica.
Ivka63 môžem sa spýtať či na Kramároch Vás operoval MUDr. Brychta? Lebo aj ja mám ísť 1.4. na operáciu a mám obrovský strach. Ďakujem
mna operovali pred 6 rokmi v ruzomberku a skoro som umrela kvoli sestricke namiesto aby mi krv odtekala do tej kapsicky tak ma zaliala dovnutra bola to najhorsia noc v mojom zivote aj porody boli dobre potom po tyzdni ma poslali domov a po dalsom tyzdni som mala take pnutie v krku ze my z neho nieco vyskoci a do rana mi praskla rana od kial bola hadicka pred tym napojena a do rana som lezala v krvi potom mi to cistili asi tyzden hrudnik bol cierny co bol podliaty krvou ale potom mi to chirurg osetroval a dobre teraz som v pohode zostali uz len zle skusenosti no co chceme aby 1 sestricka to celu noc stihala pri 5 pacientov kym bola na izbe vedla pri dedkovi ja som zatial zatiekla vtedy ani namali v ruzomberku zvonceky pri posteliach aby si clovek mohol zazvonit na sestricku ked bolo treba doniest misu bolo to hrozne,ale uz nebudem strasit,teraz len ked vela rozpravam tak ma zacnu boliet hlasivky inac v pohode
Som 3 dny po odstraneni praveho laloku stitnej zlazy -3 cm uzlik. Operovali ma na Kramaroch a mam iba dobre skusenosti. V utorok nastup, streda operacia a stvrtok domov. V stredu O 7:30 operacia a o 11 hod uz spat na izbe a citam casopis. Zobudenie z narkozy absolutne bez bolesti. Hlas bez zmeny a prehltanie normalne, mozno trocha ako keby ma niekto priskrtil. Bolest hrdla pri angine je horsia :-) Jazva 4 cm, tenucka, bez vonkajsich stehov. Mam velmi nizky prah bolesti, ale toto som zvladla absolutne bez problemov. Teraz citim este trocha unavu, ale to je normalne. Strach som mala velky, ale zbytocne:-) Drzim palce aj vam...