ahoj ...
mám dost nízke sebavedomie...
čo mám robiť? Ako si ho zvysit?Ako ho ,,vytrenovat?" Chcem si verit, no pripadam si slaba,malinka a bezmocna,ci labilna?
skus mi poradit ...
dakujem :)
prijemny den
SEBAVEDOMIE
sebavedomie sa buduje na uspechoch
DAKUJEM Janka !
mas to u mna (:
nechapem prečo mudrujete, chapem, že ste už znudeny z tých tem ked ste tu každy den,a le človek si nenavybera, či bude mat užasne velke a či nizke sebavedomie, vela to zavisi v prostredi v akom vyrastala, akos a k nemu spravali ludia, laska, pochvaly, odmeny
kiviki ak chceš radu- so sebavedmomim ti pomožu aj priatelia, stači aj ked si budeš v šimat ludi okolo seba ich spravanie a uvedomiš si, že každy je vynimočny jedinec, aj ty.. ako píše denz je dobre si napísat na blok- alebo na jednu stranu papiera dobre a na druhu zle vlastnosti , respektive schopnosti a aby ti vyvažovali tie schopnost,i ktore ovladaš, dokažeš-koničky, zaujmy..tažko rozviest to do temy. Je to o tom vela tem aj v knihach a isto to aj vygoogliš...Je dobre mat aj pri sebe ludi, ktori ti dodaju to sebavedomie- svojim priatelstvom, laskou a budeš si viac verit v živote a v určitych siutaciach životných.
hmmm...no ja neviem ale sebavedomie hadam mame vsetci....a to ake ho budes mat je len na tebe.....:) to sa neda napisat ako si ho zvysit.....
jednoducho...si clovek...ktory je silny...a vie celit problemom..., alebo si trubinka...ktora sa rozhrkaaaa...tak si vyber...
pocuj.....nizke sebavedomie je v podstate psychicka lenivost zvladat zivotne situacie s nadhladom a pevnym rozhodnutim.
Sprav si poznamkovy blok a daj si tam par bodov,ktore potrebujes v zivote zvladnut a ries to bod po bode.
Denz:
velmi pekne dakujem za radu ...
mas stastie,ze nezijes v pralese......
tam by si sa citil/la asi ako husenica?