Prosim poradte, lebo som stratila doveru v mojho lekara. Kojim trojmesacne babo a som chora - zapal priedusnice. Kasel, zapalene hrdlo a vcera teplota 38,6 po podani paralenu sa znizila, dnes som uz bez teploty. Dnes som si vypocula od mojho lekara ze homeopatika su "zle" lieky a preco ich uzivam - dala som si na bolave hrdlo homeogene9 a potom mi predpisal antibiotika AmoxiHEXAL 1000 tabs a potom kvapky na kasel Pleumolysin a na teplotu mi odporucil radsej ako paralen acylpirin. V lekarni mi lekarnicka, ktora vie ze kojim hned zrusila kvapky na kasel, ze to obsahuje kodein a odporucila paralen lebo v tehotenstve a pri kojeni sa acylpirin uzivat nesmie. tak mi prosim poradte, je to surne, ktore lieky ano a ktore nie ak kojim. aA su homeopatika take nebezbecne ako sa mi snazil nahovorit moj lekar? dakujem
dojcenie a lieky
Čo tak zmeniť lekára? Ja som už dávno nepočula,že by niekto odporúčal acylpirin...Čo sa týka názoru na homeopatiká-nie každý lekár má na ne kladný názor.Ja osobne ich nepoužívam a lekári,ktorých poznám tiež nie.
podla mna by si sa mala poradit este s jednym lekarom. Clovek nikdy nevie. pokial viem tak do materskeho mlieka sa dostava vsetko co mamina spapa takze pravdepodobne vsetky lieky budu v materskom mlieku.
rada dalsieho nezavisleho odbornika ti pomoze asi najviac. prinajhorsom zavolaj aj na linku zachrany kde su odbornici cislo 0850 11 13 13. tam ti tiez pomozu