Ahojte
je praavdou ,ze ludia co su podviziveni,teda vychudnuty presnejsie...a oni vlastne ked sportuju tak spalia viac ako normalny clovek?
teda,vychudnuty clovek ma lepsie spalovanie ?
niekde som sa docitala ze to je pravda,ae zarazila ma ta otazka nejak mi to nesedi....dakujem
pravda či nepravda?
sway
aj ja si to myslim tu ide o svaly-oni potrebuju energiu nie vaha a kila
Chod na to logicky,svaly potrebuju viac energie nato aby pracovali.Cize svalnaty clovek ma prirodzene rychlejsi metabolizmus.Ak je vsak niekto podviziveny,s najvacsou pravdepodobnostou nebude mat takmer ziadne svaly.Jeho bazalny metabolizmus bude o vela nizzi ako u sportovca.Preto ked anorekticky zjedia vacsiu porciu jedla,hned vidia prirastok na vahe.U sportovca by tuto energiu spalili svaly.Odpoved na tvoju otazku je podla mna taka,ze viac spali ten,kto ma vyssie percento svalovej hmoty.Ci uz vahovo lahsi alebo tazsi ako ten s kym ho porovnavas.
no pokial viem tak na spalovanie treba svaly podvyziveny svaly nema az v takom mnozstve ako normalne ziveny cize z toho vyplyva ze jemu by sa to malo palit horsie....
instic
no ale v podstate dajme tomu ty si ten normalny a ja ta s podvizivou no a ja mam malo tuku a viac svalov a ty mas normalnu vau mas aj tuk aj svaly v norme tak potom ja budem mat vacsie spalovanie rychlejsie nie?
Ten ktory je tazsi, potrebuje viac energie na svoj pohyb. Ostava len otazka preco je niekto prilis chudy, moze to byt prave koli tomu metabolizmu a lepsiemu spalovaniu, ale s pohybom to nic nema. Moze spalit viac kalorii ako ten normalny ale preto, lebo aj za beznych okolnosti by to bolo tak, aj keby sa nehybal...
To je ako keby si sa zdvihala na hrazde, ked vazis 50 kg a ja 90, pre koho to bude tazsie a vyda viac energie?
ale tu nejde o to moja otazka znela
ze kto spali viac ?mas cloveka s normalnou vahou a mas cloveka s podvizivou obaja sportuju 15min-kto spali viac?
áno, keď sa hýbeš, spáliš viac, ako keď sa nehýbeš :))