...aký je podla vas?? ja som citala ze zdravé stehná by mali mat okolo 60cm...ale to je nejako vela ?? nie?
ved ja ich mam 48cm..a zdaju saa mi tucne
ideálny obvod stehien
pretoze si tam nebol.a keby bol, tak by si to chapal.este aj ten jej kamarat ju musel krotit.tak uhlie nemudruj.
Lebo sa mi zda, ze pises nejake nezmysly. Preco by mal niekto odchadzat, ked sa na neho pozries? Si asi dost veris, ze?
uhlie a preco?
ivanka,
nie si chora?
vyberala som si v mangu rifle-vel.38 a jedna slecna sa zacala strasne bavit s kamaratom na tom, ze v mangu aj cislo XS je jej velke.kedze som pred porodom nosila vel.XS a bola este stihlesia ako ona, ale nikdy som sa takto na verejnosti nepredvadzala, tak som na nu kukla a asi sa zahanbila, bo ihned zdrhla von.mala som po porode nadvahu 20 kilo.nechapem jak moze niekto riesit 1 alebo 2 cm.iq tyqe
na tom najsirsom sa to ma merat
ja mam 43,5 cm
moja zlatá,chod sa konečne nažrať. musiš vyzerať otrasne. fuj,fuj!!!
tak ja sa vyjadrim len tolko že bud v baječnej žene alebo to bolo v novom čase pre ženy,že ženy maju v priemere obvod stehna 60-62 cm bez ohladu na vahu,vyšku
ale myslim si že je karjí pohlad na ženu s obvodom aj 65cm ked má pekne nohy pevné a nie ked má obvod stehna 50 s koža a tuk sa jej trasú ako huspenina...
hnat + sasia:
ja som ten priblby clanok cital tiez, ale to neznamena, ze uverim vsetkemu co pisu.
trochu kritickeho myslenia, preboha.