mam mensi problem.kamaratkin priatel ma zvadza vzdy,ked sme vonku.a najhorsie je na tom to,ze pred tyzdnom som podlahla aj ja,vzdy sa mi pacil,niesu spolu dlho,ale viem ze som to nemala robit.posobil alkohol v krvi obidvoch a nasa spolocna tuzba nas doviedla k prvej puse.ta pusa sa predlzila na cely vecer a skoncil v mojej posteli.sice som sa s nim nevyspala,ale nejake tie okolnosti okolo toho boli.kamaratka sa dozvedela len o puse a bojim sa co bude z toho,ked sa dozvie,ze bolo nieco viac.a bojim sa aj,ze som sa do neho asi zalubila a to robi velky problem.neviem,ako dalej,nesmiem si s nim zacat...
blba nahoda...
kámošku tvojho typu by som tiež nechcela mat,bohužial,toto sa nerobí,nech vypiješ toho kolkokolvek,lacná výmluva na ospravedlnenie sa svojmu svedomiu,byt na mieste tvojej kámošky by som vás oboch niekam poslala,aby ste si to užili v plnej paráde...
rozisli sa.....
vy ste ostali kamosky.....
ale ty ho stale tajne milujes a tuzis aby sa to medzi vami zopakovalo opat..a opat.. a opat... poviem ti, mat kamosku ako ty, tak ta premenujem rovno na zmyju.... ach boze...
nikdy by som sa nevykaslala na kamosku kvoli obycajnemu chlapovi,zle ste ma pochopili,viem,ze to odo mna bolo fakt hnusne,ale aj on za to ciastocne moze...stale mi pisal,chodil za mnou a vyuzil to,ked som bola opita..vtedy som sa moc branit nemohla a alkohol sposobil,ze ani nechcela...lutujem to...a strasne...ale teraz je to v pohode,rozisli sa,jemu sme dali zbohom a ostali sme kamosky...
no zamysli sa co to je za charakter(ten chlap) ked to spravi frajerke s jej kamoskou...a ty by si sa tiez mala nad sebo, co si to za kamosku ked jej takto podrazis nohy za to ze na teba jej frajer "zmurkne"....ver tomu ze ked to spravil jej spravil by to aj tebe..takze si na najlepsiej ceste stratit aj kamosku aj chlapa...
Patrik úplne s tebou súhlasím.Priateľstvo s kamarátkou sa skončí,ten chlapec aj ked by s ňou chodil,môže to isté urobiť jej.
ja by som to skor nazval blbou kamaratkou a blbym chlopakom ;)
na takeho chalana by si sa mala akurat tak vykaslat a radsej sa udobrit s kamoskou...preco? Ked to spravil kamoske, v pohode to moze spravit tebe...a nebudes mat ani kamosku ani jeho..
ale inac zaujimave preco nechodite vy dvaja spolu ale oni dvaja??? ked sa jeden druhemu tak pacite... skoda.
nauc sa po anglicky datelinka
janulka, ty to nazyvas blba nahoda??? no, neviem co bolo blbe v tomto pripade :-)
lost, it´s truth!!! my god, she landed on his dick! :-))