Flector EP Rapid

Súvisiaci obsah

MioMa

Ahojte ja si flector neviem vynachváliť. Je to jediný prášok čo mi pomáha pri ženských bolestiach a to ich mám dosť silné a taktiež som mávala aj silné migrény až také že som sa niekedy aj povracala a prášok mi do pár minút zabral. Keďže viem že je silný dávam si len pol toho sáčku a aj tak vždy zaberie. Za mňa palec hore jediný liek čo mi kedy pomohol.

Fbfrant

Flector náplasť .....
Pred niekoľkými dňami som si ju kúpil na bolesť v lakti, ktorá ma trápi už asi 2 mesiace.
5 náplastí - 10€. Trvanlivosť jednej - 12 hodín. Mal aby uľaviť alebo zmierniť bolesť. Myslíte že zmiernila ?
Absolútne žiadna úľava. A po priložení prvej, som mal pocit, akoby bolesť ešte stúpla.
Využil som aspoň tie vlastnosti náplastí, že sú dobre priľnavé aj na krivé časti tela a natrel som ich
Octanovým krémom a analgetickým chladivým gélom : Ice Gel forte.
Povedal by som že toto mi viac pomohlo zmieniť bolesť ako Flector za 10 €.
Možno že vývoj lieku preukázal spomínané účinky lieku.
Ale môj názor je , že dnes sa množstvo liekov nevyrába na to, aby pomohli, ale aby sa predali a bola tržba.
Aby sa v systéme točili peniaze. Čo tam po tom že je zneužitá dôvera vybranej cieľovej skupiny, v tomto prípade trpiaci ľudia. Hlavne že tento poondiaty systém žije. To - je preň v dnešnej dobe viac podstatné ako poskytnutie serióznych služieb, rád ( reklama) či pomoci . Nie ?

Sonie

Ja som ho užívala nedávno, predpísal mi ho lekár, za dva dni ma začal bolieť žalúdok. Vysadila som ho. Znášanlivosť lieku je u každého iná.

Sonie

Ja som ho užívala nedávno, predpísal mi ho lekár, za dva dni ma začal bolieť žalúdok. Vysadila som ho. Znášanlivosť lieku je u každého iná.

Sonie

Ja som ho užívala nedávno, predpísal mi ho lekár, za dva dni ma začal bolieť žalúdok. Vysadila som ho. Znášanlivosť lieku je u každého iná.

Sevrin

Mne keď pred rokmi vytrhli krčné mandle a po pár dňoch rany začali príšerne páliť, tak jedine Flector rapid mi pomohol. Do asi dvoch deci vody som si rozmiešal prášok a a vypil. Má to mentolovú chuť, ale dá sa to vypiť. Bolesti potom na pár hodín ustúpili. Netreba to s ním však moc preháňať, tuším riedi krv, tak rany môžu začať krvácať.

Jokyno

Zdravim mam problemy uz asi 5 mesiacov a mam zapal v klucnej kosti, proste ked si zatlacim na klucnu kost tak to boli.. aktivne cvicim 6x do tyzdna.. teraz som si vybavil flector rapit a chcel by som sa opytat ci mi to nejak bude posobit negativne na svalstvo alebo ani nie ?

Mirko Ferko

Ja mám negatívnu skúsenosť, v auguste 2016 som mal bolesti v chrbtici od prechladnutia a teraz pred 10 dňami mi praskol gastroduenálny vred.
Aj lekár, ktorý mi robil gastro vyšetrenie sa ma pýtal či som v poslednej dobe neužíval nejaký silný liek. Povedal som, že áno, len som nevedel presný názov až dnes som si pozrel leták na internete.
Tí čo majú problém s vredom ja nedoporučujem.

jahôdka:)

Aj mne Flector Rapid veľmi dobre zaberá na menštruačné bolesti. Mám ho na predpis od gynekológa. Povedal mi, že ho mám užívať tak deň-dva pred menštruáciou, ešte kým nemám bolesti. Nie vždy mám však krámy na deň presne, tak som to zvyčajne prešvihla. Ale potom ma raz napadlo zobrať aj počas krámov, že veď buď to zaberie alebo nie. A zabralo, tak ho teraz zvyknem brať v 1. deň (našťastie len vtedy mávam bolesti) a do 30-40 min. mám pokoj. Je to fakt super, čo sa týka účinku, lebo doteraz mi nič nepomáhalo, len občas alchemilkový čaj, aj to len keď som ho vypila v predstihu.

Len ma trápi jedna vec: minule sme sa na tú tému bavili s kamoškou, ktorá máva tiež bolesti, ale povedala, že ona to radšej pretrpí a že taký silný liek ako Flector Rapid by na to nebrala, pokiaľ to nie je vyslovene nevyhnutné... že je v tom dávka ako pre koňa a čo potom, keď prídu ešte väčšie bolesti, napr. po úraze a tak... Keď si teraz zvyknem na taký silný liek, čo potom, keď prídu ešte horšie bolesti a nebude mi nič zaberať? To už potom rovno morfium? Možno som to trochu prehnala, ale treba si to asi zvážiť, kým je človek mladý, aby aj tie ďalšie roky nejak prežil. :D Zatiaľ ho beriem 2. rok a nie každý mesiac, tak neviem, dokedy bude zaberať, ak ho mám brať ďalších x rokov...

Ako prvá pomoc fakt super, ale dlhodobo neviem, zišla by sa nejaká odborná rada aj v tomto, diki :)