asi pred dvoma dnami som mala so svojim priatelom nechraneni pohlavny styk. ale netrval dlho asi nejak 2 min kedze som sa spametala ale aj tak sa bojim co ak? viem je to hlupe to teraz pisat ja si to uvedomujem no asi sa ucim na vlastnych chybach... vravel ze sa nic nestalo takze ja neviem poradi mi niekto? skusa niekto ten prerusovany sex alebo nieco podobne? budem vdacna
Riziko otehotnenia?
susana a co ti mame poradit?
jedina rada-kup si kondom, snad na neho mas
ci si tehotna alebo nie, to my nemozme vediet,nie sme jasnovidci...povie ti to test alebo doktor
nechapem co od nas chces
ako som ťa buzerovala?????????????ja som ti tu len napísala aké sú riziká a ty si z nich asi sprav záver.... hmm na dobrotu na žebrotu
aku pomoc?my ti nevidime do utrob maternice ci si alebo nie si tehotna
ked sa nespravil do teba ale von tak niesi!
ja niesom zvedava na vasu buzeraciu vravim ze som si vedoma toho ze som urobilaa chybu a forum je na to aby som sa o tom s niekym porozpravala... nepotrebujem rady tipu ze som hlupa ja o tom viem.. potrebujem pomoc...
Takže.. ak sa do teba spravil... tak tu je riziko otehotnenia.. ak sa do teba nespravil napr. .na brucho alebo vôbec.. tak neni si tehotná ale nikdy nehovor nikdy.... takže je možné ael to by si musela mať sakra šťastie/nešťastie.... otehotnenie neni také ľahké.. ael sú aj výnimky... ak si bola v strede cyklu tak tam je najv. riziko otehotnenia.. zistišto tak že ti bude meškať menzes.. apotom si kup teh. test nie je drahý.... ale menštr. ti môže meškať zo stresov... takže nemysli na to a potom uvidíš
prerusovanu suloz praktizuje velmi vela ludi...ale to este neznamena ze ty z nej nemozes byt tehotna...teraz uz je neskoro plakat nad rozliatym mliekom..mama si sa nad tym zamyslat skor...co ti mame povedat?ze si neni tehotna?ako to mozme vedet?my nie sme ultrazvuk ani krvy test