po akej dobe nastupi ta ranna nevolnost ak je zena tehotna? dakujem ak odpoviete
tehotna a nevolnost
lindt
dakujem moja. podobne:)
bibba,tak to som rada:) pekne sviatky
a ja som si aj zbytocne poplakala. uvazujem o nuvaringu ale neviem. no nic. stastne a vesele
nie, nie som tehotna. nakoniec mi dosli normalne kramy, len som si myslela ze som, lebo to vyzeralo ako to slabe spinenie co je, ked sa vajicko uhniezdi, vsetky detajly sedeli, ale nakoniec sa spustili kramy, takze nic sa nebude diat. ziaden potrat. a nerieste ma uz
aluska, je to v odpovedi o 4:49, nepriamo, ale je.
paradoxne potom znie nazor zakladatelky na escapelle :-( ale nechajme to tak. nie je dobre sypat sol do rany. to je kazdeho osobna vec.
mozem sa opytat ako to ides teraz riesit?potrat? nechcem ta sudit, len som zvedava
pis mi uz iba do tej jednej temy. nechajme tuto odpocivat uz.
:D to aluska ti nakladala....
no ved presne. radsej by som sa tomu vyhla. to je samozrejme... ale tu sa asi zeny xcu pretekat, ze ktora je nezodpovednejsia a sprostejsia. spytala som sa jednoduchu otazku, xcela som jednoduchu odpoved. nie tieto omacky okolo toho. niektori ludia nechapu ze nezalezi na ich nazore. proste som pre nich cudzia baba. nie som ani ich kamoska, ci sesternica a oni mi tu uplne nalozili ty kokso:)
jasneee pohoda...zivot taketo...a podobne situacie prinasa kazdy den....