Moj problem vlastne trva uz od detstva. Byvali sme v panelaku. Mala som vlastnu izbu, kde som aj spavala. Sice som sa velmi bala sama spavat. V noci som citila, ze v izbe nie som sama, ze pocujem dychanie niekoho cudzieho. Velakrat som zaregistrovala aj pohyby, take jemne, letme. Budila som sa casto na to, ako sa ma niekto dotkne, pohne s paplonom.
Dokonca som raz v noci zhodila vazu zo stolika na chodbe, a vtedy som sa akoby prebrala a nevedela som, ako som sa tam dostala. Velmi som nehovorila o tom, lebo mama ma zrusila, ze vraj si to namyslam a nemam pozerat rozne filmy a serialy...
Ked som mala jedenast, odstahovali sme sa. Moje problemy sa nejako extra neobjavovali. Ked som mala trinast, bola som skoro celu noc sama. Nasi isli na letisko pre sestru. Pocula som kroky po schodoch, buchotanie v podkrovi. Odvtedy v podstate nic extra. Az do poslednych tyzdnov.
Uz len ked pomyslim na to, ze by som mala ist spat, srdce sa mi rozbusi. Chodim spavat neskoro, okolo jednej rano. Zhasnem svetla, a to hrobove ticho. Mam pocit, ze sa na mna niekto pozera. Ze je tu niekto so mnou. Ked zavriem oci, mam pocit, ze ten niekto sa stale ku mne priblizuje. Pocujem rozne zvuky, mam neskutocne pocity, ze je niekto v izbe. Niekedy sa mi podari od strachu zaspat, niekedy nespim vacsiu cast noci, lebo mam strach. Ked zaspim, mam hrozne nocne mory. Stale utekam, vidim hrozne veci, je tma, krik, atd. Dokonca som sa pred dvoma dnami zobudila na to, ako mi zhasol niekto lampu. Zobudim sa a nikde nikoho, tma. Tuto noc, som si zobrala periny a spala som s maminou. A tuto noc to urobim znova... bojim sa spat. vsade... stale ma ten srach prenasleduje.
Abnormalne veci a ja
No presne, tie najstrasidelnejsie sceny dali do traileru :) Takze vam staci pozriet si uputavku a nemusite ho uz ani pozerat, lebo takmer uz nic ine sa tam ani neudeje :D
neviem bolo dost velke halo koli tomu filmu ze ho daju do kin ale len do vybranych preto si mozno clovek myslel ze to bude pecka este ked niekde napisali ze patri medzi najlepsie horory... tiez som cakala od toho filmiku viacej :-) no dalo sa pacil sa mi az na to dlhe cakanie kedy sa co stane :-) ale aspon bolo napatie :D skoda ze tie naj cseny dali v uputavke a tym padom ma nic skoro neprekvapilo :D film sa da pozriet ale neviem ci sa tu smie robit reklama na ine stranky... ja som ale na to bola v kine miesto toho aby som pozerala na nete malo to svoje caro nahlas basaky jak daco rachlo tak ti to aj dych vybilo :D ale doma zase clovek je mozno aj sam a nic ho nerusi vnima to inak... mne za to velmi pripomina tvoj pribeh ten film lebo sa stahovali a tiez tam bolo nieco s povalou a tahanim paplona atd...:D tak len ludia bacha na nu mozno je to Katy :D a pride si po nas :D
fgf, asi preto o tom vsetci hovoria, lebo to teraz davaju v nasich kinach. Ale tiez som sa cudovala, ze je to uz 2 roky stare. V kazdom pripade ma ten film nijak nenadchol, bola to nuda. Cakala som 30 minut len na to, kym sa vo filme trochu pohnu dvere, potom zasa nic a tak dalej :)
A co sa tyka filmu Paranormal A. tak som ho videla... obcas som sa zlakla, ale z toho filmu nemam ziadne pocity... Ja verim takymto veciam. Ale je nezmysel si v mojom pripade nahovarat, ze som nejake medium - ja tomu proste neverim...
Chcem len vediet pravy dovod preco sa to deje. Je to neprijemne...
Ahojte, tak dnes sa vam hlasim po prebdenej noci...
Spala som uz sama. O druhej v noci som si isla lahnut, stale som to oddalovala, aby som nemusela zhasnut... V podstate som bola celkom kludna a snazila sa racionalne k tomu pristupovat... Bolo asi 02:05 kedy som zhasla svetlo... nenormalne utahana. Zrazu ten pocit znova prisiel. Pocula som, akoby na chodbe sa niekto rozpraval, take hlasy, ktore mi pripominali, svagra rozpravajuceho sa s mamou... ale oni uz spali... tak som si myslela, ze sa mi to len zda... potom som mala pocit, ze znova niekto stoji pred postelou, take dychanie akoby som citila... suchotanie, uplne jemne, lahunke zvuky... Po polhodine som to vzdala, zasvietila som si malu lampicku... tak som bola pokojnejsia... o dalsiu pol hod som asi zaspala... neviem... rano som sa zobudila dost skoro a isla som na kontrolu k lekarovi, lebo som uz treti tyzden doma s bronchitidou... tak neviem...
mozem si niekde na nete kuknut tento film? paranormal activity ?? please dajte link ak viete
lady - z pohľadu väčšiny môže ísť o nejakú psychickú poruchu, možno aj ide a možno nie, to nikto nevie takto cez riadky diagnostikovať, ale skutočne môže ísť aj o iný problém,ktorý žiadny lekár nedokáže vyriešiť. Spánok je základná biologická potreba a pokiaľ si ho budeš odopierať a žiť v strachu, môže sa to skutočne časom odzrkadliť na tvojom duševnom zdraví. Verím,že si z toho už záfalá, vyčerpaná..tak sa tomu postav, začni to riešiť, tu ti nikto nepomôže, ľudia ťa m§žu ešte viac zmiasť, popliesť ťa a povňčšine sa tu ozvú aj dosť zákerné neprajné povahy,ktoré aj napriek tomu,že veciam častokrát nerozumejú,tak frajersky niečo napíšu a nerozmýšľajú,že tomu druhému m§žu slovami aj ublížiť. Tvoje stavy určite majú svoju podstatu, neviem v akom priestore bývš, neviem, či vám niekto z rodiny v čase tvojho narodenia alebo krátko predtým potom zomrel, ale môže to byť aj nejaká nežiaduca naviazanosť, každopádne to uberá životnú energiu človeku..neviem ako sa to prejavuje na tebe v bežnom živote, a tiež sa divím,že si to tvoji najbližší na tebe nevšimli. Odporúčam ti vyhľadať nejakého dobrého no ako to nazvať, aby som tu niekoho nepobúrila..skrátka človeka, ktorý sa týmito vecami zaoberá...ak to chceš skutočne vyriešiť..držím palce
preco o tom filme v poslednom case vsade pocuvam? v skole, v autobuse, na ulici...ved to je uz vyse 2 rokov stare, myslim..nechapem
a aj mna prve pri tomto napadol film PARANORMAL ACTIVITY :D
paranoja...treba sa liecit...mozno schyzofrenia...mozno velka davka fantazie...nahovaras si to a potom sa ti to zda skutocne...verim v nadprirodzeno ale netreba to s tym prehanat :-)