niesom s priatelom dlho. sex sme mali uz niekolkokrat, no strasne dlho mu trva kym sa spravi. zo zaciatku sa ani nespravil, az na taky tretikrat ked sme mali sex tak uz sa aj urobil.. no najprv som si myslela ze to bude kratkou predohrou, lenze on sa do sexu hrnie. sam preskakuje nejaku velku romanticku predohru (co mne vobec nevadi). hned ide na vec. ja sa pocas sexu spravim aj dvakrat no on az po dlheej dobe.
malo ho vzrusujem alebo cim to moze byt?
dlho mu to trva
ked ma dievca orgazmus 2 krat preco by to mal byt problem? bud rada ze on nema orgazmus 2krat a ty len malo kedy...ako je to vo vacsine pripadov :-) ked rada sexujes tak to neries ... potom ked sa budete bavit o tom chlapec si pomysli ze ti to vadi a sex veru uz asi nebude taky ako predtym ale horsi ...este len vtedy mu to svakne na psychiku aspon si myslim...
jankaaa,
ako si napisala na druhej strane je to pozitivum, ze nie je rychlo hotovy:_) ak z tvojej strany v tomto ma podporu, tak sa mu podari postupne odburat ten blok, ked bude vediet, ze to pre teba nie je nijaky problem. a mozno o tom aj sam zacne rozpravat, preco to tak bolo.
ved aj ho podporujem. nikdy som mu nedala najavo ze sa mi nepacilo, prave naopak. zas na druhej strane, paci sa mi ze sa nespravi hned po 10minutach ako nadrzany pubertiek a nestihneme si ani poriadne uzit, len sa bojim toho ze to zase dlho trva. no uvidim po case, ak bude vhodna prilezitost tak sa pokusim mu naznacit ze by sme sa mali o sexe aj po tejto stranke porozpravat.
a to ze to nieje tym , ze ho malo vzrusujem som potrebovala pocut :)
moznosti su iba dve, bud je to fyzicke a vtedy treba vyhladat lekara, sam to nevyriesi, alebo je to psychicke, aj vtedy by bolo dobre zajst za sexuologom, pripadne potrebujes velku trpezlivost. po case by sa to malo zlepsit. ale hlavne z toho netreba robit problem, musis ho podporit, ze sa ti milovanie s nim aj napriek tomu paci a on postupne bude vediet odburat psychicky blok. urcite to nie je tym, ze by si ho malo vzrusovala.
skus nejake sexi oblecebnie si kupit, trosku sa viac rozpravat pri tom, hladkat, alebo kupit nejaku zaujimavu pomocku.
nerozpravali, lebo vidno ze mu je to trapne.. tak neviem. len sa bojim toho ze ho malo vzrusujem.. ale zase pocas celeho sexu ma normalnu erekciu..
ve uz si to tu pisala mozno je to v psychike, alebo tym, ze ste spolu kratko a hned by ste vsetko chceli naraz vyskusat, neviem este sa mi to nestalo, asi by mi to bolo trapne verim ti ako sa mozes citit, rozpravali ste sa o tom?