Chcem sa spytat, po akom case sa prejavia pohlavne choroby? Mam teraz na mysli uplne vsetky, u muzov. Konkretne, ze ak muz rok nemal sex, nic sa mu neprejavilo, ale nebol ani na ziadnom vysetreni, ci si po takom case moze byt isty ze nema ziadnu pohlavnu chorobu, alebo ci predsa moze nieco mat, o com zatial nemusi vediet? Dik
pohlavna chorba
Robili jej krvne testy, ale neviem podrobne, my nie sme nejake velke kamosky, stretavame sa skor ako rodina len a rozpravat sa o takychto veciach nie je prijemne ani jej ani nikomu. Kazdopadne by som sa tomu rada vyhla, je to dost hnusna choroba, ale poslat partnera na test pred spolocnym prvym sexom je asi dost blbe, preto neviem ako sa zachovat? Myslela som ze rok jeho pauzi a ziadne priznaky zatial stacia, ale ako pistete moze to mat ale este to nemu byt navonok prejavene, tak teraz neviem. Prehnane sa bojim, to uznavam, iny ludia toto neriesia, ale ja mam skusenost takuto v rodine tak som opatrna a asi mam ten strach aj v povahe :(
abcda a jak na to ta sesternica dosla?myslim, ze ci nahodou bola napr na darovanie krvi a tam jwj to zistili alebo ci mala nejake priznaky a isla k doktorovi...
Dobre poviem to takto, som baba a bojim sa tychto chorob, pretoze moja sesternica takto od frajera chytila HIV, on o tom nevedel ze to ma. bolo to uz sice davo, ale to je jedno, zostala vo mne taka opatrnost, teraz mam chalana, co mal predtym babu, naposledy s nou bol pred rokom, potom sa rozisli a nemal nikoho. Je mi najviac trapne s nim toto rozoberat alebo ho poslat na test, by som bola asi za kravu, no neviem ako sa zbavit strachu ci nemoze mat nieco o com ani nevie :( poradte co robit, nechcem na to mysliet ked bude neskoro a nieco dostanem, radsej teraz. Mam fakt z toho strach :(
hiv mozes mat aj 10 rokov a aids sa nemusi prejavit
testy to istia
chod na testy a zistis ci mas pohlavnu chorobu..ale rok pre pohlavnu chorobu je nic
www.ruvzpd.sk napr tu si precitaj napr o tom HIV.. ja by som sa na to nespoliehal... a malokto nebol poslednych par rokov nachladnuty...
Takze to znamena ze aj po roku od posledneho sexu stale je moznost ze sa nieco prejavy? Ako to HIV ci syfylis?
myslim ze minimalne take HIV sa nemusi dlho prejavit....teda sa moze prejavit ako chripka a dlho to moze vyzerat ze sa nic nedeje... navyse tu nedavno pisal nejaky borec so syfylisom a jemu sa tiez dlho neprejavil...