Ako vzbudiť v partnerovi resp.znova zapáliť oheň lásky ? je nezamestnaný a ešte k tomu po nehode ktora z neho spravila ciastocneho invalida ( ale to bolo uz davno pred niekolkymi rokmi). mám pocit že čím viac sa problémy kopia, tým viac sa uzatvára do seba. Prestal si ma všímať, a ja veľmi trpím,každý deň plačem, už neviem čo mám spraviť, nechcem aby to prisšlo k tomu že ho opustím, ale nemôže ma zanedbávať a ť depresivny. viete niekto poradit. nechcem mu ubližit.
láska je preč alebo...problémy?
zanedbáva ma, nemyslí na mňa...já já já jenom já ...
podla mna by mohol pomoct aj dobry psycholog... mozno aj spolocne sedenia. drzim palce
mam pocit ze si o sebe mysli ze je neschopny skrz tu pracu, nevidi to ze mna straca, myslim ze to bolo prve na co zabudol - na mna
ale dakujem za radu
ak sa uzatvoril pred každým, tak akokoľvek sa budeš snažiť ani s ním nepohneš, pokiaľ si on sám neuvedomí. Musí sam prísť na to, že strata práce s depresiami a vzťah s tebou su dve odlišné veci. Ak bude v lepšej nálade,tak chodte spolu na také miesto, kde ste chodievali a bolo fajn...tak sa snaž s ním v pokoji bez výčitiek porozprávať o vašom vzťahu a čo ťa trápy.Pripomeň sa mu, že v tomto zadubenom svete ma ešte teba.