láska je preč alebo...problémy?

Príspevok v téme: láska je preč alebo...problémy?
april10

Ako vzbudiť v partnerovi resp.znova zapáliť oheň lásky ? je nezamestnaný a ešte k tomu po nehode ktora z neho spravila ciastocneho invalida ( ale to bolo uz davno pred niekolkymi rokmi). mám pocit že čím viac sa problémy kopia, tým viac sa uzatvára do seba. Prestal si ma všímať, a ja veľmi trpím,každý deň plačem, už neviem čo mám spraviť, nechcem aby to prisšlo k tomu že ho opustím, ale nemôže ma zanedbávať a ť depresivny. viete niekto poradit. nechcem mu ubližit.

april10

mam pocit ze si o sebe mysli ze je neschopny skrz tu pracu, nevidi to ze mna straca, myslim ze to bolo prve na co zabudol - na mna
ale dakujem za radu

esty

ak sa uzatvoril pred každým, tak akokoľvek sa budeš snažiť ani s ním nepohneš, pokiaľ si on sám neuvedomí. Musí sam prísť na to, že strata práce s depresiami a vzťah s tebou su dve odlišné veci. Ak bude v lepšej nálade,tak chodte spolu na také miesto, kde ste chodievali a bolo fajn...tak sa snaž s ním v pokoji bez výčitiek porozprávať o vašom vzťahu a čo ťa trápy.Pripomeň sa mu, že v tomto zadubenom svete ma ešte teba.