Ahojte, viem, ze sa to zda ako uplna blbost, ale mna to trapi. Uz odmalicka nosim okuliare do dialky, a po cely zivot sa mi bude LEN zrak zhorsovat...teraz mam 15 a uz dioptrie 1,5 a 1,25... Ked chcem niekdy precitat nejaky napis v dialke, nejde to, lebo to nevidim:( ... no vidim, ale strasne rozmazane:( ... a ked to napr. kamarati precitaju uplne v pohode, tak ma to dost trapi...alebo ked som u ocnej, typicka kontrola...ze citaj pismenka...a nevidim...niekedy mam pocit, ze pri tej sestricke asi odpadnem, lebo proste nevidim...strasne ma to trapi:( ...a viem, ze su horsie veci...ale tak:( ...a k tomu, urcite su v tom aj chalani...vobec pacia sa im holky s okuliarmi?:( ... Dakujem za vsetky rady :)
Oci:(
ja mam tiez dioptrie ako zakladatelka a nepripadam si az tak slepa....
nie, co je to?
jaj a myslim si, ze chalanom (ktori maju aj nieco v hlave) okuliare absolutne neprekazaju :)
ja som ten isty pripad, od malicka mam okuliare do dialky, teraz mam dioptrie 1,75 a 2,25. a fakt nevidim dovod kvoli tomu sa trapit, ved je tolko ramov na okuliare, daju sa vybrat naozaj take, ktore ti pristanu. tiez mozes zacat pouzivat sosovky, su velmi prakticke a ak mas svetle oci, mozes skusit aj nejake tonovane :) ale ak ti tak velmi vadi to, ze bez okuliarov nevidis dost ostro, tak v buducnosti budes moct ist na operaciu a tvoje problemy sa vyriesia :)