Trápi vás rozmazané videnie? Toto sú možné príčiny

lucyda

Áno, počítač je zákerák v tomto. Bolia ma oči, ako celý deň civím do tej obrazovky. A potom samozrejme následne aj hlava. Je to začarovaný kruh :D

Carensmall

eye disorder, my eyes are nearsighted and i feel very uncomfortable with it, you should adjust your time. instead of playing [url=poppyplaytimechapter3.io]poppy playtime chapter 3[/url] 1 hour, you should play 10-15 minutes only

hela212

Ja mavam strasne unavene oci samozrejme z pocitaca, ale napriklad aj ked dlho soferujem, alebo ked dlhsie citam. Ked musia byt tie oci sustredene na nieco.

otis

The game frequently adds new basketballstars2.io characters and outfits, providing players with fresh customization options and keeping the gameplay dynamic. These updates ensure that players always have something new to look forward to.

Baylin

Tiež som mala problém s očami, hlavne potom ako som začala pracovať s PC. Mala som dni keď som zle videla a bola som moc unavená. Najprv som to neriešila ale kolegiňa mi doporučila aby som išla na meranie zraku. Hoci som váhala tak som sa nakonie objednala do optiky. Verila som že to je len únava ale po zmeraní zraku mi optometrička v Grandopticale doporučila dioptrické okuliare na diaľku a na počítač. Od vtedy som žiadne problémy nemala. No ale aspoň viem že po tej 40 je dobré chodiť na preventívky aj k očnému, čo som celkom flákala.