Počas charitatívnej vianočnej aktivity v McDonald's sa pre malých pacientov vyzbieralo 51 558 eur

Táto diskusia patrí k článku: Počas charitatívnej vianočnej aktivity v McDonald's sa pre malých pacientov vyzbieralo 51 558 eur
Počas charitatívnej vianočnej aktivity v McDonald's sa pre malých pacientov vyzbieralo 51 558 eur

Aj keď sú Vianoce už za nami a množstvo detí si svoje darčeky rozbalilo pod vianočným stromčekom, najväčším darom pre malých pacientov hospitalizovaných v slovenských nemocniciach sú v týchto dňoch vďaka zákazníkom McDonald's vyzbierané finančné prostriedky za predaj vianočných menoviek na darčeky. Finančná zbierka sa vyšplhala na sumu 51 558 eur, a to v rámci vianočnej charitatívnej akcie neziskovej organizácie Ronald McDonald House Charities (RMHC).

Anderson35

Through three core programs, RMHC provides stability and vital resources to keep families around the world together. Ronald McDonald House® programs – More than just a place to sleep, each House is near the hospital and provides meals and support to families with sick children.
www.myaarpmedicares.us

jessicavi

If you enjoy online activities that can be accessed through a web browser, the snake game is an excellent suggestion from me.
snake-game.co

ster43

I should say you have composed an extraordinary article. The manner in which you have depicted everything is exceptional. In the event that you have time, kindly visit my site. www.checkmyrota.net