Jesenná turistika prospieva zdraviu aj nálade

Táto diskusia patrí k článku: Jesenná turistika prospieva zdraviu aj nálade
Jesenná turistika prospieva zdraviu aj nálade

Športovať vonku sa oplatí nielen na jar a v lete, ale aj v jesennom období. Krásna pestrofarebná príroda a čerstvý vzduch prospieva fyzickému aj duševnému zdraviu. Pohyb zvyšuje kondíciu, nabíja telo energiou, zbavuje organizmus stresu a prináša pocit radosti.

sklaninka

milujem tutirstiku a tak isto aj en take prechadzky po vonku. clovek tak vyvetra ako telo, no hlavne aj dusu, co je tiez v tejto dnesnej dobe podla mna dost potrebne

KlaraKu

turistiku a bicyklovanie môžem fakt celý rok, akurát je potrebné prispôsobiť náročnosť daným podmienkam

dudinka57

jesenna turistika je este v pohode, ale ja osobne nechapem ludi, ktori sa vyberu na kopce, ked je vsade sneh :D to sa mi proste rozum zastavuje.

lukco85

mne prospieva hocijaká turistika, nie len jesenná. proste vypadnúť niekam mimo mesto, mimo ľudí a užiť si tú prírodu, ticho. zakaždým, keď sa dá, tak takto chodievam mimo.

ancapanca

náhodou jeseň je moje obľúbené ročné obdobie...dokým bude nad nulou, budem chodiť na cyklovýlety do lesa a kochať sa farebným lístím

Amoremioo

Ale preco, vsak pocasie je stale fajn, len sa treba primerane obliect a da sa stale chodit, my aj v zime turistikujeme.

nickyvarian

Predstavujeme Romskostenlos, konečný cieľ pre všetky vaše herné potreby!

Či už ste nadšenec retro hier alebo moderný hráč, ktorý hľadá najnovšie a najlepšie tituly, máme všetko, čo by ste mohli chcieť. Naša rozsiahla knižnica hier a emulátorov ROMS pokrýva každý predstaviteľný systém, od klasických konzol ako NES a SNES až po moderné systémy ako PlayStation 4 a Xbox One. A čo je najlepšie, všetko je k dispozícii úplne zadarmo!

Tak na čo čakáš? Príďte do romskostenlos.de a začnite hrať!