Cvičenie na doma 2v1: Strečing a posilňovanie

Táto diskusia patrí k článku: Cvičenie na doma 2v1: Strečing a posilňovanie
Cvičenie na doma 2v1: Strečing a posilňovanie

Viete, čo je základom každého zdraviu prospešného cvičenia? Cvičiť správne! Fyzioterapeuti zo svetoznámych Kúpeľov Piešťany vás prostredníctvom seriálu mini – videí zoznámia s technikami precvičovania najviac namáhaných svalových skupín. V pohodlí domova si zacvičíte a v blogu sa dozviete všetko o svalovej skupine, ktorej sa fyzioterapeut vo videu venuje. Sme radi, že s vami môžeme byť nápomocní aspoň online, no úprimne sa nevieme dočkať osobného stretnutia v malebnom prostredí piešťanského Kúpeľného ostrova a v sieti Ensana Health Spa Hotels.

Kiko22

podla mna dorbé na cvičenie a možno aj na strečing je hrazda :) precvičíš s ňou veľksé svalové partie a naberieš silu. Ja som si domov kúpil jednu na dvere z www.electronic-star.sk a nemožeš si to vynachváliť :) najlepšie rozhodnutie za posledný čas :)

Elizabet22

Ja uz som osobne tak nastavena, ze si neviem predstavit ani den bez toho, aby som si nedala aspon ten strecing. Rozhodne to pomaha, hned ma to tak akoby nabudi a nastartuje do noveho dna.

janulka78

cvičiť sa snažím každý deň, niekedy samozrejme to vynechám aby som mala aj oddych od toho ale ten strečing mámrada

annajamb135

tiež som skôr za domáce cvičenie, vybrala som si pár pomôcok na cvičenie na fitham a cvičím s nimi, je mi to lepšie ako byť niekde v posilke

diobulando

www.freetopblogger.com
A man was going to the house of some rich person. As he went along the road, he saw a box of good apples at the side of the road. He said, "I do not want to eat those apples; for the rich man will give me much food; he will give me very nice food to eat." Then he took the apples and threw them away into the dust.
He went on and came to a river. The river had become very big; so he could not go over it. He waited for some time; then he said, "I cannot go to the rich man's house today, for I cannot get over the river."
He began to go home. He had eaten no food that day. He began to want food. He came to the apples, and he was glad to take them out of the dust and eat them.

romanusaa

cvicim takmer kazdy den, ci kardio alebo silovy trening. citim sa ovela lepsie po fyzickej ale aj psychickej stranke