Imunita seniorov je iná ako u detí a dospelých Ako ju posilniť?

Táto diskusia patrí k článku: Imunita seniorov je iná ako u detí a dospelých Ako ju posilniť?
Imunita seniorov je iná ako u detí a dospelých Ako ju posilniť?

Organizmus seniora je špecifický, a preto jeho imunita potrebuje iné stimuly, aby sa udržala pri sile. Bude inak rovnako krehká ako kosti ľudí vo vyššom veku a jej ochranný val dokáže s masívnymi následkami prelomiť aj vírus, ktorý by človeku v produktívnom veku spôsobil, povedzme, iba dočasné a nevýrazné zhoršenie zdravotného stavu.

simonka722

ano, je iná a preto som svojím rodičom, aby sa cítili lepšie a neboli nachladený kupila tento potravinový doplnok www.imunovit.sk na posilenie imunity. Mamka si ho velmi chváli

Inge

Aj moja mama mala dlho taký chronický kašeľ, tak sme na radu doktorky začali podávať anti pathogenic www.imunovit.sk. Využívala dve balenia a konečne sa jej to zlepšilo

maswa

Starší človek je špecifický svojim imunitným systémom, nemá už takmer žiadny týmus, žľazu ktorá reguluje a riadi cely imunitný systém Na posilnenie a doplnenie tejto funkcie je vhodné doplniť túto funkciu prípravkom Thymoplus. Extrakt z thýmusu.- brzlíku.

Jk7991

Ja by som za seba odporucil wobenzym. Brali ho aj moji rodicia (cca.60rokov) a boli nadmieru apokojny a pre detičky od 6 rokov je vhodny tiez :)