ja zvažujem kúpu nového bicykla www.cyklospeciality.sk a chcela by som s ním dochádzať do práce - od apríla do júna je aj špeciálna akcia "bicyklom do práce", do ktore sa aj naša firma zapája.
Chladné dni roka sú skúškou obranyschopnosti nášho organizmu. Ako môžeme posilniť telo v boji so „zimnými ochoreniami“?
@KlaraKu ja zase na biku
na Vianoce som dostala vytúženú kolobežku www.cyklospeciality.sk , takže teraz jazdím za každého počasia :)
chorá našťastie skoro nebývam...snažím sa po celý rok hýbať na čerstvom vzduchu
tri roky sa otužujem a odvtedy som nebola chorá...na bicykli teraz jazdím celoročne a je to super
V mojom pripade už pomohol len wobenzym. Skusal som naozaj vsetko toto je pre mna to najlepsie.
Prechladnutie, nádcha, kašeľ, angína, chrípka a iné respiračné ochorenia...Po príjemných slnečných dňoch babieho leta sú chladné dni roka ozajstnou skúškou nielen obranyschopnosti nášho organizmu, ale aj našej psychiky. V prenesenom slova zmysle však v sychravom a nevľúdnom počasí nemusíme „čakať na Godota“, ale môžeme naše telo pripraviť na to, aby bolo na nástrahy chladného počasia pripravené a ak prídu, aby ich zvládalo s ľahkosťou.