tiez si myslim, ze by mohlo pomoct to predvarenie a potom daj nachvilku len na gril. treba poskusat, clovek sa az tak nauci, co je najlepsie a najefektivnejsie.
Grilovaná špargľa
tak asi jedine dopredu predvariť len tak na 2-3 minútky a potom ju na gril dať fakt iba tak ugrilovať na chvíľočku aby nestihla vyschnúť
Ja mám jeden jediný nápad. Skús to ako ja. Ja grilujem len na elektrickom kontaktnom orava grile a dovnútra dávam papier na pečenie aby sa špargľa ani iná zelenina neprilepila na platne a nemusela som ho drhnúť a keď je v tom papieri na pečenie tak tam pustí šťavu počas grilovania a stále je v nej takže je vláčna a fresh
Prosím Vás máte nejaký trik ako grilovať tú špargľu aby nebola suchá ? Ja ju dávam na tie hliníkové tácky potom na grile na drevené uhlie a ako sa pečie tak aj keď ju kvapkám citrónom, tak aj tak je na konci suchá. Neviem si nejak pomôcť a stále baliť ju do alobalu sa mi akože fakt vôbec nechce
Špargľa je zdravá, ľahko stráviteľná a plná vitamínov. Preto je výbornou voľbou aj pri grilovačke, kde popri množstve mäsa isto padne vhod. Vyskúšajte si ju pripraviť so šunkou, syrom i kaparami.