ja si na toto nejak neviem navyknut. pre mna je to moc take chrumkave alebo ake. ked tam, si zobkam zvlast ovocie, oriesky a ostane.
Granola - trochu iné müsli, ktoré vás nasýtia a zlepšia trávenie
ked sa mi nechce robit domacu, siahnem po tej kupovanej. snazim sa vsak volit kvalitu a zdravsiu verziu. preto nakupujem v naureuse zdrave potraviny. www.naureus.sk
mate aj nejake take "tajne" prisady, ktorymi si taketo musli obzvlastnujete? take svoje vychytavky?
Tiež si zvyknem doma robievať granolu. Dám si tam, čo mne chutí :)
Od infinuty :) Vždy keď chcem čerstvé a naozaj dobré orechy, tak kupujem od nich - www.infinuty.sk a vždy sú vynikajúce (zatiaľ čo sme skúsili)
Juuu supiš receot! Kde prosím Vás zháňate čerstvé orechy ? Ideálne chutné zmesi orechov?
Ozaj, vie niekto, co sa stalo s Dr. Oetker granolou? Este roky rokuce dozadu som to kupoval obcas, chutilo mi to s jogurtom najviac so vsetkych druhov. Potom proste bum, a zmizla z nasho trhu. Bolo to tak cca v roku 2009/2010.
Tiež si robím domácu. Ale niekedy pre zmenu kúpim i túto bezlepkovú: www.letakytentotyzden.sk :-)
óóóóó mňam, to vyzerá dobre! Ja som si iba skúsila na ketomixe poskladať vlastné musli (s cashbackom plna peňaženka som trochu ušetrila) no tento recept isto skúsim :)
Ide o zmes viacerých potravín, najčastejšie ovsených vločiek, orechov, medu, semienok a hrozienok. Tie vám dodajú energiu na dlhý čas, podporia trávenie a sú plné vitamínov. Navyše ani príprava granoly netrvá dlho a toto jedlo obľubujú športovci, vyznávači zdravej stravy, vegetariáni...