Granola - trochu iné müsli, ktoré vás nasýtia a zlepšia trávenie

Táto diskusia patrí k článku: Granola - trochu iné müsli, ktoré vás nasýtia a zlepšia trávenie
Granola - trochu iné müsli, ktoré vás nasýtia a zlepšia trávenie

Ide o zmes viacerých potravín, najčastejšie ovsených vločiek, orechov, medu, semienok a hrozienok. Tie vám dodajú energiu na dlhý čas, podporia trávenie a sú plné vitamínov. Navyše ani príprava granoly netrvá dlho a toto jedlo obľubujú športovci, vyznávači zdravej stravy, vegetariáni...

blanika15

ja si na toto nejak neviem navyknut. pre mna je to moc take chrumkave alebo ake. ked tam, si zobkam zvlast ovocie, oriesky a ostane.

janka_danka

ked sa mi nechce robit domacu, siahnem po tej kupovanej. snazim sa vsak volit kvalitu a zdravsiu verziu. preto nakupujem v naureuse zdrave potraviny. www.naureus.sk

zuzulienka9

Od infinuty :) Vždy keď chcem čerstvé a naozaj dobré orechy, tak kupujem od nich - www.infinuty.sk a vždy sú vynikajúce (zatiaľ čo sme skúsili)

BJ_2

Ozaj, vie niekto, co sa stalo s Dr. Oetker granolou? Este roky rokuce dozadu som to kupoval obcas, chutilo mi to s jogurtom najviac so vsetkych druhov. Potom proste bum, a zmizla z nasho trhu. Bolo to tak cca v roku 2009/2010.

Monca67

óóóóó mňam, to vyzerá dobre! Ja som si iba skúsila na ketomixe poskladať vlastné musli (s cashbackom plna peňaženka som trochu ušetrila) no tento recept isto skúsim :)