Počet diabetikov sa za posledné roky výrazne zvýšil: zabráňme tomu!

Tomas12345

ahjaj :

Určite tam súvis nie je, a ak aj nejaký je tak len minimálny. Niektoré tie vakcíny ako jeden z neziaducich ucinkov môžu zahrnať i DM1, ale ako priznavaju i sami doktori stáva sa tak len zriedkavo. Ak by tam nejaký väčší súvis bol, lekári by si to už predsa dávno všimli že pacientov ktorých očkuju majú odrazu častejšie DM1. Nič takéto sa ale nedeje, hovoria lekári. Podľa mna je nepravdepodobne aby si celá skupina lekárov v tomto vymýšlala a zavádzala verejnosť.

Navyše čo by mal štát z toho ak by mu ludia ochorievali na DM1 ? Stát nepotrebuje mať choré obyvatelstvo, to stojí štát a poistovne zbytočné peniaze. Pre štát je výhodnejšie mať obyvatelstvo zdravé.

ahjaj

pridala by som ako faktor prostredia očkovanie proti chrípke. Môj manžel ju dostal potom DM1, ďalej ešte 4 známi. Podľa lekárov súvis nie je, ale bolo to práve zdravotnícke prostredie, odkiaľ som sa dozvedela o týchto prípadoch.

Marosko-n

Niekde je príčina ,že sa zvyšuje počet diabetikov. Niečo v našom živote není dobré. Málo sa rodí detí s vrodenou cukrovkou. väčšina sa stáva v priebehu života.
Tam by mali viesť výskum lekári a vedci.
V posledných 30 rokoch sa hodne používa náhrada cukru .,ktorá sa nechová v našom tele ako cukor, ale ako iná neznáma látka.
Potom sa pankreas zblázni a nastane častým používaním náhrad cukru ku zablokovaniu funkcie tvorby inzulínu.
Dnes sú všetky potraviny aj nápoje na umelom sladidle. Tak sa nečudujme že nám diabetes stúpa !