Moringa karibská – zázračná superpotravina

Táto diskusia patrí k článku: Moringa karibská – zázračná superpotravina
Moringa karibská – zázračná superpotravina

Moringa caribbean je tropický strom, ktorého účinky vás presvedčia o nesmiernej sile prírody. Do dnešných dní bolo realizovaných okolo 1300 vedeckých štúdií potvrdzujúcich rôznorodé účinky najmä listov a semien moringy.

sval

ja som sa nedocital o negativach na zahranicnych weboch. Dokonca som sa docital, ze podla klinickych testov nema negativne ucinky. Odkial mate informacie o negativach?

Krtka11

Ja ju mám doma v kvetináči, no neviem či sa da využiť len v suchom stave, alebo môže aj čerstvá.Poraďte, ak máte nejaké skúsenosti

Ehmo

Tak to je divocina, vsetci predajcovia pisu ,ze ma len pozitivne vlastnosti a nakoniec z teba spravi neplodneho mutanta. Kurva.

Defcon

Isto ma moringa vela dobrych aspektov, ale nikde na sk som sa nedocital ziadne negativa. Nastastie, v case google nie je problem sa dostat k zahranicnym univerzitnym lekarskym studiam. Takze ich negativa :
1- riziko znizenia krvneho tlaku
2- moze sposobit bunkove mutacie
3-zvysuje riziko poskodenia pecene a obliciek
4- moze branit pocatiu, ma vlastnosti antifertility
5- moze sposobit kontrakcie maternice
Takze nieco za nieco, moringa karibska ma mnozstvo vitaminov , prospesnych latok a aj mnozstvo negativnych ucinkov. Preto sa ku nam nedovazala v minulosti, ovsem teraz sa naslo par jedincov ,ktori zacuchali moznost zarobit.

ondrejpolak

Sám mám skúsenosti s karibskou Moringou, nakoľko som bol pravidelne chorý hľadal som niečo na posilnenie imunity. Brat ma presvedčil nech ju vyskúšam. Už pár mesiacov každé ráno užívam jednu tabletu v rámci prevencie a cítim sa oveľa lepšie.