Katastrofálna previerka potravín: zmrzlina pre deti s nebezpečným farbivom či zavárané uhorky s údajne rakovinotvornými sladidlami

Táto diskusia patrí k článku: Katastrofálna previerka potravín: zmrzlina s nebezpečným farbivom či zavárané uhorky s rakovinotvornými sladidlami
Katastrofálna previerka potravín: zmrzlina s nebezpečným farbivom či zavárané uhorky s rakovinotvornými sladidlami

Náš potravinový kritik, Patrick Linhart, znova navštívil niekoľko obchodov s potravinami a posvietil si na obsah ďalších produktov. Šlo konkrétne o obsah smotany v mrazenej balenej zmrzline a obsah sladidiel v zaváraných uhorkách.

stastnablcha

ja bys om tiez chcela vidiet uhorky co su dobre. bo na obrazku su tie co kupujem ,ale sasi som malo inteligentna, neviem ci su ok :)

Nicos

Zmrzlina : retazce chcu od vyrobcu cenu preto vyrobca nahradi pripravkami aby bola vyroba efektivna pre kazdeho.Napr.ak si urobim zaklad kde pouzijem vajecne zltka, ktore su ako stabilizator v zmrzline je chut velmi dobra , no zhladiska hygieny a noriem nevyhovuje .( kedysi sa tak vyrabala a vsetci boli spokojny ) .V priemyselnej vyrobe je to nepouzitelne .Pri vyrobe z mlieka , cukru a smotany by bola cena velmi vysoka.

Fonzi

Toto vobec nie je ziadna novinka. Uz pred rokmi, ked som hladal zavarane uhorky, nakolko nam doma dosli som sa stretol ze sa pouziva umele sladidlo. Dokonca bolo dost tazko najst uhorsky sladene cukrom. A to nehovorim o lacnych znackach len.
Pre zaujimavost napr Horcica Snico zmenila recepturu a pridava glukozovy fruktozovy cukor co je nahrazka cuskru. Zaujimave ze napr v lacnej horcici z Lidlu sa pouziva cukor. Snico som prestal kupovat.

0vecka

vsetky tieto rakovinotvorne zalezitosti su schvalene a rakovinu atd aposobuju len podla konspiratorov. Takisto moze podobny inteligent napisat clanok o ockovani akurat vynecha Slovo ockovanie a napise ze doktori pichaju nasim detom jedy lebo podla studii moskovskej univerzity bla bla bla... tento clovek by sa mal nad sebou zamysliet. Za sirenie takchto nebzpecnych ohovaraciek by mala byt basa

Angelika3

Rada kupujem uhorky z Lidla značky Freshona, chutia skoro ako domáce a obsahujú obyčajný cukor, nie umelé sladidlá, ktoré všade pchajú. Ale čo tam uhorky, prečítajte si koľko hnusných sladidiel obsahujú trebárs žuvačky....

SuchSoft

Nechápem, prečo sú v podstate všetky obrázky s nekompletným textom.:-(
A áno, žereme odpady, a potom sa čudujeme, že prečo máme civilizačné choroby. Kým je človek mladý, telo si s tým ako tak dokáže poradiť, aj keď neodškriepiteľným faktom je, že už od malička sa telo zanáša odpadmi, ale do tej 40-ky telo aj napriek tomu dokáže fungovať. Ale po 40-ke je už imunita slabšia a telo prestáva fungovať. Samozrejme, je to individuálne, niekto mám problémy už aj v 20.ke, niekto až 50-ke, alebo neskôr.

Čo s tým?

Asi najefektívnejší spôsob je očista organizmu. Ako na to? Literatúry je na trhu dosť, môžem odporučiť knihu od Gennadija Petroviča Malachova, Totálni detoxikace.
Očista spočíva v očistení hrubého čreva, pečene a obličiek, v tomto poradí. Potom ešte rôzne doplnkové očisty.
Existuje mnoho, viac či menej efektívnych spôsobov očisty. V tejto knihe je ich uvedených viac, každý si nájde spôsob, ktorý mu najviac vyhovuje.

Tak do toho.