Výpoveď slovenského farmára: Slováci nie sú ochotní zaplatiť za kvalitu

Táto diskusia patrí k článku: Výpoveď slovenského farmára: Slováci nie sú ochotní zaplatiť za kvalitu
Výpoveď slovenského farmára: Slováci nie sú ochotní zaplatiť za kvalitu

Naozaj nie sme ochotní zaplatiť za kvalitné potraviny a radšej si kúpime tie lacnejšie, ale plné chemikálii a látok, ktoré tam nemajú čo hľadať? Pozrite sa, aký má na to názor istý slovenský farmár.

stastnablcha

aj maju niekedy na to, aj radsej kupia plny kosik potravin v tesco ktore potom nasledne aj tak nestihnu spracovat a vyhodia ich. ke d vidim kolko jedla sa vo sveobecnosti vyhadzuje, tak neverim ze pri rozumnejsom kupovani by sa neusetrilo a tym padom malo na kvalitu.

MEDULIENKA7

Môj názor :a my na tú kvalitu akože máme peniaze????ked nám naša zlodejská vlada bude dávať dostačujúce platy na to,aby sme si mohli kupovať drahé slovenské farmarske výrobky,tak samozrejme,že vtedy môžu Slováci kupovať a podporiť našu kvalitu.Veru dobre tu píše aj Maroško,,pravdivo...Palec hore.
Takže tá otázka v príspevku je podľa mňa zle položená,že bude ochotní zaplatiť za kvalitu? Nuž,,,boli by sme ochotní....Veľmi radi,my všetci,slovač..Keby sme na tú kvalitu mali peniaze.Zijeme tu ako v praveku oproti takým nemcom,rakúšanom,atď.
Máme v obchodoch ceny podľa EU.,rovnaké ako v ostatných štátoch eú,no platy ?Prečo nemáme platy ako napríklad takí nemci?
Všetko spolu súvisí...Takže,kedy budú moct slováci zaplatiť za ozajstnú kvalitu? Vo hviezdach....

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Marosko-n

Vážený Slováci, pomáhate cudzím korporáciam a nadnárodným firmám a čudujete sa ,že máme malé platy a dôchodky.
Francúz, Nemec má na potraviny 70 % dotácii a Slováci ak sa zaregistrujú 30 % dotácii a Vy sa sťažujeťe , že u nás je výroba drahšia. Slováci hanbiť sa môžete za takú EU, ktorá nás likviduje a vyciciava do posledného.
Drobný chovateľ potrebuje toľko povolení a nariadení z EU že sa mu odnechce niečo v tejto skazenej Slovenskej republike , niečo robiť, tak aj mladým odoberajú chuť niečo robiť !
Takto Vy mladí,ste chamtivý a chcete rýchlo zarobiť, tak pomáhate za žobrácku mzdu cudzím otrokárom a volíte tieto úplatné zlodejské vlády.
Ako môžu byť vo vláde a v parlamente ľudia ,ktorý nám nadiktovali západné ceny a vychodné platy. Mali by sa hanbiť za pôsobenie na čele národa.

mnmn

a nemôže byť každý ITčkar čo zarába 250000000000 € mesačne... pokiaľ nepôjdu platy hore tým, ktorí tvoria väčšinu pracovníkov, tak nikto si nebude kupovať vaše drahé výrobky...

mnmn

Nie že nie sú ochotní, ale nemajú za čo. Keď väčšina ľudí vyjde s peniazmi len tak-tak na prežitie aj keď si kupujú lacno !! Toto skúste najprv pochopiť vy kkti!!!

Keby na Slovensku neboli také nízke platy a také vysoké náklady na život tak by ľudia s radosťou kupovali kvalitné jedlo.... ale nie takto...

Čo si mám kúpiť kvalitné jedlo na týždeň a zvyšok mesiaca hladovať??

gujy

Nie sú ochotní lebo niektorí nemajú na to.
A myslia si že naše výrobky by mali byť lacnejšie.
Mesto može pestovať tak najviac na balkone.
Tento podľad skúste pochopiť.