Účinky hormonálnej antikoncepcie - viete o nich?

Táto diskusia patrí k článku: Účinky hormonálnej antikoncepcie - viete o nich?
Účinky hormonálnej antikoncepcie - viete o nich?

Vo väčšine článkov o antikoncepcii sa hovorí o jej výhodách, spoľahlivosti a skvelej účinnosti. Málokto však píše o ďalších účinkoch, ktoré keby ženy vedeli, možno by sa pre ňu nerozhodli.

julka11

prave naopak si myslim, ze v dnesnej dobe je na internete velmi vela nevyhod a neziaducich ucinkoch, ktore su az prehnane

samozrejme, ze HAK je velky zasah do tela, su to umele hormony, ale vraviet ake je to svinstvo a humus je prehnane. HAK je naozaj velmi, velmi individualna pre kazdy organizmus a to, ze niektorym zenam prispela k vzniku, co ja viem, trombozy (fakt hranicny pripad), neznamena, ze to je najhorsia tabletka aka moze byt. HAK ma aj velmi pozitivne ucinky na bolestive cykly kedy zeny nemaju inu moznost ako brat HAK na vyrovnanie hormonov.

nie som jej zastancom alebo chvalenkarom, beriem ju kvoli spominanemu velmi velmi bolestivemu cyklu. vyslovene len ako ochranu by som ju nikdy nebrala, ale ako pomoc pri bolestiach kedy nic nepomaha urcite ano.

myslim, ze zodpovedne uzivatelky a tie, ktore sa aspon trochu staraju o svoje telo, su az velmi dobre informovane o jej ucinkoch (zlych aj dobrych) :)