Desatoro pre zdravie, krásu a energiu

Táto diskusia patrí k článku: Desatoro pre zdravie, krásu a energiu
Desatoro pre zdravie, krásu a energiu

Aj keď nič nie je biele, ani čierne a na každého človeka platí čosi iné, vždy môžeme pre svoje zdravie urobiť niečo viac. Odborníci na zdravú výživu vytvorili 10 pokynov - „prikázaní“, ako si udržať zdravie, krásu a energiu.

Emma3

Ja pijem veľa vody.. cvičím pravidelne a okrem toho beriem rôzne vitamíny a prírodné preparáty. Keďže som dosť dlho bojovala s tým že som mala oslabenú imunitu tak mi v tom šport neskutočne pomohol.. okrem toho aj otužujem a na imunitu beriem aj prepráty ako napríklad www.joalis.sk alebo železo a aj CBD... všetko sa mi zlepšilo a veľmi sa z toho teším. Takže určite všetci hor sa do športu, dobrého a kvalitného spánku... výživových doplnkov a tak dalej. :-)

Miranda23

Drink plenty of water. Water aids in the management of appetite, avoids weariness, and keeps skin hydrated and looking young. To keep flavors new throughout the day, letterboxed.io try floating cut strawberries or pineapples in your water.

KatKirt

Pri otázke zdravia je imunita alfa a omega. Zdravá strava,cvicenie vitaminy a doplnky stravy ako protein, wobenzym a podobne. Zdravá myseľ a zdravy človek :)

AAlenkaa

Ja sa cítim dobre vtedy, keď som zdravá a fit. K tomu mi vždy pomáha pravidelný pohyb a striedma a vyvážená strava

domnil2

Kravitz's comment has received more than 1,360 likes while her Instagram post overall has received more than 396,840 likes as of Sunday evening.
www.bestnewsshop.com