Bolesť hrdla

Táto diskusia patrí k článku: Bolesť hrdla
Bolesť hrdla

Prechladnutie patrí medzi ochorenie vyvolané vírusmi. Je akútne a často sprevádzané bolesťou hrdla, hlavy, svalov, kĺbov, nádchou, kašľom a horúčkou. Možnosťou ako liečiť toto ochorenie je odstrániť sprievodné príznaky.

Viktor

Lokálna liečba antiseptikami je fajn. Lokálne anestetiká tiež pomôžu. Nevýhoda je, že účinok vydrží krátko. A to aby si človek kúpil balení na mesiac. Odporúčané dávkovanie treba dodržať ... ale príroda nám dáva niečo, čo treba využiť a ani to nie je drahé. Nie ako v lekárni, kde človek nechá 35 € a ani neviem za čo. No ale myslím si osobne, že nám chýba vitamínová výbava. K Céčku sa človek ako tak dostane, ale vit. D je zanedbaný totálne. Slnko žiadne... . Treba ho doplniť umelou cestou. Ale čo pomáha mne a zaručene je zázvor, cibuľa, cesnak, chren a šípkový čaj, repík, šalvia je super. A ide sa dookola. Cibuľa, cesnak a chren zaberú na tú najzákernejšiu nádchu a zapchatý nos. Kloktať treba slanú vodu, jox je super. A čo sa týka iných liekov. Tak asi len niečo na teplotu. Aj tak je väčšina zápalov vyvolaných vírusom, teraz aj chrípka. Všetci stále ATB, ale skoro nikto si neuvedomuje že ATB na vírus vôbec neúčinkuje, ale to je choroba doby a nie len dnešnej. Nejaké informácie som čítal aj na zdravoteka.webnoviny.sk ... je tam pár vecí čo som sa dozvedel nové, niečo už človek vie, ale pre zopakovanie je to fajn.... o sóde som netušil, najbližšie vyskúšam ... a aj škoricu musím, už som o nej počul viac krát, ale zatiaľ som neskúsil. Prevencia je dôležitá, tento rok som očkovanie zase nestihol, váhal som. Ale čo keď tá chrípka stále mutuje... Ono nič nie je na 100 %. Treba riadne pripraviť organizmus na zimu, vitamíny, probiotiká. Stres, ten je zlý, len ako sa mu vyhnúť... Ok, to by hádam bolo. Veľa zdaru a zdravia prajem všetkým.

Johanes

Ako si všímam skoro nikoho nebolí hrdlo, hoci čakárne u lekárov sú plné. Prírodné lieky liečia pomalšie ale človek získa niekoľko násobnú imunitu. A bez antibiotík. Najlepšie je keď človek získa vlastnú imunitu. Ale v našej prechemizovanej dobe už ľudia stratili zdravý úsudok - čo je dobré. Všetci od zdravia výroba, lekári chcú veľa zarábať a zdravie človeka je na vedľajšej koľaji. Pre nich je chorý človek zdroj peňazí.Malo by sa to zmeniť, lenže to by sme museli chcieť všetci ! Ak budete potrebovať pomoc napíšte.

Johanes

Už 16 rokov sme nemali ťažkosti s bolesťou ani škrabaním ani zápalom hrdla ani iných respiračných problémov.Celá rodina a priatelia.Všetci užívame Slovenský objav z roku 2000 a v minulom roku sa objavil ďalší vynález, ktorý pomocou objavu z roku 2000, zdokonalil vynález z minulého roku. A ten je veľmi účinný.Vôbec neklamem, som už na dôchodku, nepotrebujem níkoho podvádzať, ani zarábať.
Keď som pracoval ako vynálezca na inernerte všetci blokovali tento objav. Teraz už nič nepotrebujem a chcem len pomôcť, kto má nejaké trápenie V tomto roku začneme s výrobou lieku na rakovinu, máme účinky odskúšané. Vláda nám nedala ani cent , ani nik iný.Život nie je len o peniazoch ! Stačí ,keď človek niečo objaví, vynájde a keď to funguje. Johanes Klaiderson

Sandra Taragel

Škrabanie hrdla je moja nočná mora, ktorá sa vždy prebúdza v týchto mesiacoch. Článok dobrý, najviac sa mi páčili tie rady s bylinkami, pomoc z prírody je určite lepšia voľba ako nejaké syntetické lieky. Ja zvyknem cmúľať ešte pastilky Koflet od Himalaya, pretože je tam mixnutý med, pomaranč, zázvor, citrón a veľmi mi vždy pomôže uľaviť, keď mám pocit, že mi hrdlo "vyskočí z kože."