Breathariánstvo - život zo vzduchu

Táto diskusia patrí k článku: Breathariánstvo - život zo vzduchu
Breathariánstvo - život zo vzduchu

Veľa z týchto ľudí si prejde najprv menšími zmenami, napríklad sa zo „všežravcov“ stanú vegetariánmi, potom vegánmi, skúšajú rôzne pôsty. Nakoniec svoj jedálniček obmedzia len na príjem tekutín ako sú voda, čaj či káva. Ostatnú energiu vraj získavajú najmä zo slnka a zo vzduchu.

ped

Kubo, ja mám zase pocit, že tie moje pochutiny mi robia dobre, naopak, ale každý má iný pohľad na vec.
A k tomu jedlu ešte: s príchuťou alebo bez príchute, prosím?

Defcon

Ped, pravda pravduca. Tie tvoje medikamenty bud nezabrali, alebo naopak treba znizit davkovanie asi o 95%. Ale pokracuj v terapii.

ped

Mali by ho podávať v reštauráciach, čašníci v oblekoch, masky. Poprosím pol kila uránu so šalátom a červenou kapustou. A čím to zapijete? Vínkom? Nie, poprosím metanol, etanol, tu mi je to jedno.

ped

Mali by to poopraviť, lebo to oni žijú v skutočnosti z energie z prírody. Podľa mňa tú energiu do seba možno naťahať, ale ja to musím robiť vedome, niekomu stačí len sedieť a sať. Niekto by to mohol nazvať ako obzerance s makom. Ale na ľudí, ktorí toto dokážu, už platí asi len práškovacie lietadlo. Však oni ani lekárov nepotrebujú, ako takí divočáci.

simiona

Mňa by strašne zaujímalo, aké zamestnanie má taký typický breathirian? (či ako sa to píše?) Myslíte si, že je to napr. taký baník alebo stojí 8 hod. za pásom?

Lebo ja, keď som v práci, som hladná už po necelých 3 hod. Ale keď mám doma voľno, že len lenošim, som hladná po 5 hod.

Bude to podvod, veď ti breathľudia čo ich aj ukazovali, nič nerobia, nepracujú, len celý deň sedia v nejakej miestnosti. A keby aj nejedli, môžu im neskôr doktori dávať infúzie. Lebo som čítala, že keď človek neje, telo začne požierat vlastne vnútornosti. Brrr.

Defcon

Nas kocur dokazal zit od jara az do jesene len zo vzduchu, to viem uplne isto. Mal zvyk cele dni vysedavat v korunach stromov a na strechach. Chudatka vtaciky.
Nepomohli granule ani nic mlieko, on sa zivil vzduchom a jeho obyvatelmi. -(